Home Gaming Blackout inclusief nieuwe battle royale map Alcatraz gratis speelbaar tot 30 april

Blackout inclusief nieuwe battle royale map Alcatraz gratis speelbaar tot 30 april

by Sven

anaf vandaag tot 30 april is Call of Duty: Black Ops 4 Blackout gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc via Blackout Free Access. In de Blackout modus is de de nieuwe battle royale map, Alcatraz vanaf nu ook beschikbaar.

Blackout Free Access bevat alle actie van de Black Ops 4 battle royale modus, inclusief de originele blackout map die de karakters, locaties, wapens en gear van de gehele Call of Duty serie samenbrengt. Daarnaast is ook de gloednieuwe Alcatraz map speelbaar

De Alcatraz map speelt zich af op een mistig eiland waar een variëteit van omgevingen leiden naar een grote gevangenis boven op een heuvel. Spelers worden ingevlogen trekken hun gear aan en moeten gebruik maken van nieuwe strategieën en tactieken om te overleven in korte en lange afstands vuurgevechten in het strijd om als laatste squad over te blijven.

Tijdens de Free Acces gelegenheid worden fans gekoppeld andere Blackout spelers, waar ze individueel, in duo’s of met z’n vieren kunnen spelen. Alle voortgang zal opgeslagen en overgedragen worden zodra spelers er voor kiezen te upgraden naar de volledige versie van de game.

Alcatraz wordt uitgebracht als toevoeging op de originele Blackout map, zodat spelers uit twee verschillende maps kunnen kiezen wanneer ze in de Blackout modus springen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: