Home Gaming Black Desert Online krijgt Succession-skills

Black Desert Online krijgt Succession-skills

by Jos Vis

Kakao Games en Pearl Abyss hebben meer informatie onthuld over de uitrol van een update voor het klassensysteem van Black Desert Online. Vanaf volgende week op 4 december ontvangen 16 klassen achtereenvolgens nieuwe Succession-skills die een nieuwe dimensie aan de gameplay van de klassen van de game toevoegen.

Dankzij Succession-skills kunnen spelers kiezen tussen specialisatie in hun belangrijkste wapens door de toegang tot hun Awakening-vaardigheden op te offeren. In ruil daarvoor krijgen ze krachtige nieuwe vaardigheden gericht op het gebruik van hun originele wapens, namelijk het Longsword en Shield voor de Warrior en de Bow and Dagger voor de Ranger. Spelers kunnen hun Succession-skills op niveau 56 ontgrendelen door een reeks quests te voltooien die ze van de Black Spirit hebben gekregen.

Jaehee Kim, uitvoerend producent van Black Desert Online-ontwikkelaar Pearl Abyss zei het volgende over het doel en de visie die ze hadden voor de Succession-skills:

“Veel avonturiers ervaren een radicale verandering in de gameplay van hun personage wanneer ze ‘ontwaken’ nadat ze niveau 56 hebben bereikt. De efficiëntie en kracht van Awakening-vaardigheden overschaduwen bestaande vaardigheden, zodat veel spelers veel minder van hun Main Weapon-vaardigheden gebruiken. We hebben de Succession-skills ontwikkeld voor degenen die hun originele speelstijl van het Main Weapon verkiezen boven hun Awakening Weapon.

De Succession-update is bedoeld om de aantrekkelijke gameplay van de originele Main Weapon-vaardigheden van hun personages terug te geven om spelers een blijvend plezier te bieden.

We hopen dat spelers veel plezier beleven aan het uitproberen van de nieuw bijgewerkte originele vaardigheden die vertrouwd en nog krachtiger zijn dan voorheen. ”

De Succession-skills worden vrijgegeven, beginnend met de start van de Warrior en Ranger op 4 december. Om spelers voor te bereiden op de lancering Succession skills, is een speciaal evenement gestart. Spelers kunnen een ‘Mysterious Knight’ achtervolgen die hen beloont met een hoge toename (+ 100%) van de hoeveelheid Skill EXP die ze krijgen. Dit helpt spelers vaardigheidspunten te verzamelen om te investeren in hun nieuwe Succession-skills.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: