Home GamingAndroid Black Desert Mobile viert zijn 2e verjaardag

Black Desert Mobile viert zijn 2e verjaardag

by Jos Vis

De Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Pearl Abyss is verheugd om het 2-jarig jubileum van zijn mobiele MMORPG Black Desert Mobile af te trappen met een groot aantal evenementen om de mijlpaal te vieren.

Black Desert Mobile viert zijn verjaardag! Avonturiers kunnen speciale missies en evenementen voltooien om een ​​gloednieuwe valuta te verwerven: verjaardagskaarsen! Deze kaarsen kunnen worden ingewisseld voor een Primal Gear Selection Chest die de kracht van de speler vergroot.

Pearl Abyss lanceert ook een geheel nieuw speciaal collectie-evenement als onderdeel van de tweede verjaardag van de game. Het doel van de speciale collectie is om de herinneringen te koesteren die avonturiers hebben met Black Desert Mobile. Deze eenvoudige missies nemen avonturiers mee op een trip down memory lane. Kostbare beloningen zijn natuurlijk de krachtigste uitrusting en accessoires zoals Primal Accessory Set, Tier 7 pet, Primal Lightstone en nog veel meer.

Een van de favoriete minigames van de spelers, 3×3 Art Puzzle, is ook terug voor de viering. Deze favoriete puzzel van fans, gemaakt door Black Desert Mobile-spelers, zal Adventures een beetje plezier bieden, terwijl ze items zoals Combat Plus, Camp Plus en Black Spirit Plus kunnen verzamelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: