Home Gaming Black Desert komt naar next-gen consoles

Black Desert komt naar next-gen consoles

by Jos Vis

Pearl Abyss heeft als onderdeel van Black Desert’s roadmap aangekondigd dat de game in de toekomst next-gen console-ondersteuning zal krijgen voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Pearl Abyss heeft vandaag ook onthuld dat de nieuwe Season Plus (Seizoen+)-server van Black Desert Online nu beschikbaar is voor pc-spelers en dat deze op 13 oktober voor consolespelers wordt gelanceerd. Dit nieuwe seizoen biedt verschillende vernieuwde voordelen die avonturiers zullen helpen hun personages meer te laten groeien efficiënt.

Season+ is een versterkte seizoensserver die sinds het vorige seizoen verschillende verbeteringen heeft ondergaan door feedback van de Black Desert-community te implementeren. Seizoensservers in Black Desert stellen avonturiers in staat hun personages sneller en efficiënter te levelen dan in reguliere serverkanalen. In deze Season+-server kunnen avonturiers hun seizoenspas en Black Spirit-pas voltooien, waarmee ze wapenuitwisselingscoupons krijgen. Verbeteringskansen voor Tuvala-uitrusting en accessoires zijn aanzienlijk verbeterd en er worden extra waardevolle beloningen verstrekt voor het voltooien van hoofdmissies.

Vanaf 29 september lanceert Black Desert Online de nieuwe Growth Pass, waarmee spelers hun uitrusting aanzienlijk kunnen verbeteren. Er zullen nieuwe manieren zijn om bepaalde uitrusting naar het hoogste niveau te upgraden nadat ze zijn afgestudeerd aan de Season+-server, wat avonturiers zal helpen bij het doorlopen van verschillende in-game uitdagingen en inhoud.

Om de komst van Season Plus te vieren, kunnen nieuwe spelers op pc een gratis Black Desert Online Novice Edition verdienen door de gratis proefversie te spelen en een van hun personages te levelen naar level 50. Om het je gemakkelijker te maken, wordt de gratis proefperiode van 7 dagen verlengd tot 14 dagen van 15 september tot 6 oktober. Verder zullen spelers die level 56 bereiken en de Awakening quest en/of Succession quest voltooien, meedoen aan een loterij die 1 van de 200 beschikbare Legendary Bundles kan belonen, die elk een waarde van 250 USD/EUR hebben van in-game-items. Ga voor meer informatie over dit spannende evenement naar de speciale pagina op de officiële website van Black Desert Online.

Pearl Abyss onthulde ook de Q4-roadmap voor Black Desert via een ontwikkelaarsnotitie die was vastgemaakt door Je-seok Jang, hoofd van de Black Desert Game Design-afdeling. Nieuwe details omvatten aankomende content voor de game, waaronder:

  • Een nieuwe wereldbaas genaamd Vell die op de loer ligt onder de Margoriaanse zee,
  • Atoraxxion deel twee – Sycreakea
  • Opnieuw ontworpen versies van bestaande wereldbazen. Andere hoogtepunten zijn onder meer:
  • Een nieuw Mansion huisvestingssysteem
  • The Dream Horse Doom a
  • De nieuwste O’dyllita-uitbreiding

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: