Home Gaming Binnenkort bij Xbox Game Pass: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Resident Evil 4 en meer

Binnenkort bij Xbox Game Pass: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Resident Evil 4 en meer

by Pim, Sel

We hebben weer nieuwe games voor onze Xbox Game Pass vrienden! Mocht je nog geen lid zijn van Xbox Game Pass, dan is dit het perfecte moment. Nieuwe leden krijgen nu de eerste drie maanden van Xbox Game Pass Ultimate (dat omvat dus Xbox Game Pass voor console en voor PC én Xbox Live Gold) voor de prijs van 1 maand.

Binnenkort bij Xbox Game Pass:

Night Call (Xbox Game Pass voor PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 17 juli

Een corrupte rechercheur wil je een reeks moorden in de schoenen schuiven. Aan jou de taak om je onschuld te bewijzen. Als taxichauffeur rij je over de nachtelijke straten van Parijs. Pik passagiers op, luister naar hun emotionele verhalen en verzamel aanwijzigen om drie unieke misdaden te ontrafelen.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass Ultimate) – 18 juli

In dit nieuwste deel uit de beroemde Metal Gear-serie speel je als de legendarische Snake (beter bekend als ‘Big Boss’). Voer missies uit in een open wereld en geniet van volledige tactische vrijheid.

The Banner Saga 3 (Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass voor PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 18 juli

Ook het afsluitende hoofdstuk van deze bejubelde RPG-serie over Vikingen staat bol van dramatische ontwikkelingen. De Duisternis valt in en de wereld om je heen begint in te storten: welke keuzes maak je om je bondgenoten te beschermen?

For the King (Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass voor PC, Xbox Game Pass Ultimate) – 25 juli

In deze strategische RPG met tabletop- en roguelike-elementen moet je het opnemen tegen kwaadaardige krachten om je wereld te bevrijden. Je kunt de game in je eentje spelen, maar ook online of lokaal in coöp met twee andere spelers.

Killer Instinct: Definitive Edition (Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass voor PC, Xbox Game Pass Ultimate)– 25 juli

Speel de legendarische vechtgame nu met verbluffende animaties in 60 fps, natuurlijk inclusief de bekende over-the-top actie, een woeste verzameling strijders, weergaloze muziek en c-c-c-combobrekers! De game bevat alle 26 personages uit seizoenen 1 tot en met 3.

Resident Evil 4 (Xbox Game Pass voor Console, Xbox Game Pass Ultimate) – 25 juli

Dit survivalhorror-meesterwerk maakt zijn intrede op Xbox One met een prachtige 1080p HD-resolutie. Geniet van de verbeterde framerate, en ervaar de spannende verhaallijn en de karakteristieke third-person actie waar de legendarische Resident Evil-serie om bekendstaat.

Als je liever games speelt met toetsenbord en muis, check dan al onze pc-games in de Xbox Game Pass voor PC-app!

Gears 5 Tech Test

Vergeet niet dat je al vanaf vrijdag 19 juli de Gears 5 Tech Test kunt spelen. We rekenen op je om de online multiplayer te testen! Alle Xbox Game Pass-leden krijgen vanaf 19 juli en 26 juli toegang tot de Tech Test- perioden, maar je kunt al vanaf vandaag downloaden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d