Home Gaming Bigben verwerft uitgeefrechten Tour de France en Pro Cycling Manager

Bigben verwerft uitgeefrechten Tour de France en Pro Cycling Manager

by Pim, Sel

Elk jaar kunnen wielersportliefhebbers met de nieuwste edities van Tour de France en Pro Cycling Manager deelnemen aan de nieuwste etappes van ‘s werelds beroemdste wielerraces en hun teams naar de overwinning leiden.

“Sportgames hebben altijd al een belangrijk deel uitgemaakt van Bigbens catalogus. Daarom zijn we extreem gelukkig dat we deze geweldige wielrengames mogen uitgeven, wat onze positie als uitgever ook verder zal versterken,” aldus Benoît Clerc, Head of Publishing bij Bigben Interactive.

Tour de France en Pro Cycling Manager zijn reeds lang gevestigde franchises van onze studio waar een groeiend aantal fans elk jaar reikhalzend naar uitkijkt. Daarom zijn we blij dat we in 2019 ons voordeel kunnen doen met Bigbens expertise in sportsimulaties,” zegt Patrick Pligersdorffer, CEO van Cyanide. 

Christian Prudhomme, directeur van de Tour de France van organisatie A.S.O, voegt toe: “De Tour de France is het ultieme volkssportevenement. De race zoekt de mensen op, trekt voorbij hun huizen en maakt dromen werkelijkheid. De Tour de France-game vormt een verlengstuk van de werkelijke race. Hij is universeel toegankelijk en laat iedereen virtueel deelnemen aan ‘s werelds grootste wielerwedstrijd.”

Met Tour de France kunnen spelers de hoogtepunten uit de race opnieuw beleven en in de schoenen stappen van ‘s werelds beste wielrenners om de officiële route te volgen van de beroemdste wielerrace op aarde. Wie kans wil maken op de gele trui moet goed nadenken over de te volgen tactiek, inclusief aanvalsstrategie, traject en energiebeheer.

In Pro Cycling Managervoor pc worden spelers de manager van een team beroemde wielrenners. In deze rol moeten ze alle aspecten van het teamleven beheren en deelnemen aan meer dan 200 races (en meer dan 500 etappes) over de hele wereld, inclusief grote evenementen als La Vuelta en de iconische Tour de France.

Meer details over beide games worden de komende maanden onthuld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: