Home Gaming BIGBEN KIDS sluit 2021 muzikaal af met twee nieuwe speelgoedproducten

BIGBEN KIDS sluit 2021 muzikaal af met twee nieuwe speelgoedproducten

by Pim, Sel

Bigben Kids presenteert nieuw innovatief audio-speelgoed. De karaokemicrofoon Maïkou, met dieren- en robotstem, en de projecterende nachtlampjes Owly en Owlyvi met luisterverhalen zijn nu verkrijgbaar. 

Zullen we een liedje zingen?
Naar muziek luisteren, dansen en imiteren vinden kinderen heerlijk. Voor de beste zanger in spe of entertainer in de dop is er de draadloze karaokemicrofoon Maïkou. Maak er samen met je kind een knotsgekke show van! 

Je hoort niet alleen je eigen stem, maar met de bijgeleverde microfoonkoppen kan je kind zijn of haar stem veranderen in die van een zware pandastem, hoge vogelstem of dat van een robot. De Maïkou karaokemicrofoon kan nog meer. De microfoon heeft lichteffecten en het gezongen liedje kan je opnemen dankzij de handige opnamefunctie

Muziek kun je eenvoudig en draadloos via Bluetooth afspelen. Zo kan je kind de muzikale prestaties afspelen en aan zijn of haar publiek presenteren. De microfoon, die in twee kleuren (roze en blauw) verkrijgbaar is, is ook geschikt om als kleine Bluetooth-speaker te gebruiken. 


De karaokemicrofoon Maïko is verkrijgbaar in blauw en roze – adviesprijs: € 34,99

Wijze nachtlampjes
Het is bedtijd. Tijd voor een verhaaltje, een van de gezelligste momenten van de dag. Met de verhalende nachtlampjes Owlyvia en Owlywordt het slaapritueel gegarandeerd magisch. Stop het schijfje in Owly’s hoed en laat je fantasie de vrije loop. Bij Owlyvia en Owly zijn drie verhaaltjes standaard meegeleverd, die voorzien zijn van projectie en achtergrondmelodieën voor een aangename bedtijd-ervaring.

Niet alleen brengen de nachtlampjes sfeer en rust in de slaapkamer door het verstelbare gedimde licht, het geeft kinderen ook een vertrouwd gevoel dat er een lichtje (wit licht of regenboog) in de kamer brandt. De uilenlampjes projecteren zowel lichteffecten als (voorlees)verhaaltjes op de muur of het plafond en hebben drie melodiestanden die ook op tijd instelbaar zijn. Naast de drie verhaaltjes die standaard meegeleverd worden, zijn er ook verhaaltjes los verkrijgbaar.

Owlyvia en Owly zijn niet alleen leuk om te zien, maar zorgen er ook voor dat je kind langer slaapt dan een slechts een ‘uiltje knappen’. 

De nachtlampjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren: OWLY (blauw) en OWLYVIA (roze) – adviesprijs € 49,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x