Home GamingPS4 Bigben Interactive’s essentiële accessoires voor PlayStation VR vanaf 13 oktober beschikbaar

Bigben Interactive’s essentiële accessoires voor PlayStation VR vanaf 13 oktober beschikbaar

by Mark van Truijen

De release op 13 oktober van PlayStation®VR, Sony’s virtual reality bril voor de PlayStation®4, zal het PlayStation-gamen voorgoed veranderen. Dankzij PlayStation VR waan je je als gamer in een virtuele wereld waarin je zélf het middelpunt bent van alle actie. Omdat je ieder detail intensief beleeft, lijkt het alsof je echt ín de game zit!

Om PlayStation VR volledig tot zijn recht te doen komen en je kostbare nieuwe aanschaf een lang leven te geven, komt Bigben Interactive op 13 oktober met een set essentiële VR-accessoires. De VR-lijn bestaat uit:

VR STARTER PACK (PS4VRPACK)
Dit 11-delig accessoirepakket kun je eigenlijk niet missen. Het bevat werkelijk alles wat je nodig hebt voor optimaal gebruik van je PlayStation VR. Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 1 x camerastandaard: voor het veilig bevestigen van de camera op de flatscreen-televisie.
  • 1 x lenskap: beschermt de VR-lenzen tegen stof en krassen wanneer je deze niet gebruikt.
  • 2 x kabelklem: voor het bundelen van de kabels zodat ze niet in de weg zitten.
  • 1 x reinigingsvloeistof: voor het reinigen van de lenzen van de VR-headset.
  • 1 x reinigingsdoek: voor gebruik met de reinigingsvloeistof om de lenzen te reinigen.
  • 5 x reinigingsdoekje: voor het reinigen van het oppervlak van je VR-headset.

PS4OFVRCASE_01.jpg


VR OPBERGHOES (PS4OFVRCASE)
Deze officieel gelicenseerde, robuuste hoes van EVA-kunststof biedt plaats aan PlayStation VR, processoreenheid, AC-adapter en kabels en biedt bescherming tegen schokken en schade. Natuurlijk is de opberghoes voorzien van een handvat voor eenvoudig vervoer. Kleur: zwart. Afmetingen: B 301 x H 220 x D 220.

PS4OFVRSTAND_p1.jpg
VR STANDAARD (PS4OFVRSTAND)
Je mooie PlayStation VR is te leuk om te worden opgeborgen. Deze officieel gelicenseerde standaard biedt een optimale grip en geeft je de mogelijkheid de PlayStation VR te presenteren op de manier die hij verdient. De geïntegreerde blauwe leds maken hem tot het topstuk van je kamer! 3xAAA batterijen inbegrepen. Kleur: zwart. Afmetingen: B 248 x H 240 x D 178.
Daarnaast komen nog enkele nuttige VR-accessoires op de markt zoals de USB HUB (PS4VRUSBHUB)waarmee je tot 4 apparaten met een enkele USB-aansluiting op PlayStation 4 kunt verbinden en de VR CHARGING CABLE (PS4VRCHARGCAB), een dubbele oplaadkabel voor het opladen van controllers tijdens het spelen met PlayStation VR.

PLANTRO-RIG4VR.jpgPLANTRONICS RIG 4VR
Ook Plantronics komt met een officiële VR gaming headset op de markt: de RIG 4VR Stereo gaming headset is speciaal ontwikkeld voor PlayStation VR. De RIG 4VR is een complete audio-oplossing voor PS4-gamers met verwisselbare kabels voor PlayStation VR en PlayStation 4 draadloze controllers.

De RIG 4VR headset zit heel comfortabel dankzij het ovale design van de oorschelpen. Door de ventilerende oorschelpen is enig omgevingsgeluid hoorbaar, waardoor spelers tijdens VR-sessies een natuurlijke balans kunnen behouden. Door het ventilerende design is het ook mogelijk om tijdens sociale VR-gamingsessies een conversatie te houden, en wordt er meer warmte afgevoerd zodat de spelers zich tijdens een marathon gamingsessie comfortabel blijven voelen.

Via een verwijderbare verlengde microfoon en kabels aan de achterkant van de headset kan de RIG 4VR probleemloos op de PlayStation VR worden aangesloten. Je kunt de RIG 4VR eenvoudig met behulp van de Quick Disconnect-kabels configureren zodat je deze met de PS4, andere consolecontrollers, PC/Mac en mobiele apparaten kunt gebruiken. Beleef de meest levendige gamesfeer ooit met de RIG 4VR.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x