Home Events Betreed het strijdveld met NanoClash Focus bij The Park Playground

Betreed het strijdveld met NanoClash Focus bij The Park Playground

by Pim, Sel

The Park Playground lanceert vandaag NanoClash Focus, een unieke VR-ervaring waarin je tegen elkaar strijdt op twee velden in een gigantische game-arena. Als een heuse gladiator betreed je het strijdtoneel waarin je het opneemt tegen de gladiatoren van het andere team. In de arena hangen twee platforms die de spelers besturen. De platforms kunnen door de spelers zelf worden bestuurd. Hierdoor beweegt het speelveld om elkaar heen, waardoor de aanvalshoek verandert en je je letterlijk in een live action speelfilm begeeft.

De platforms gaan gedurende het spel langzaam naar beneden, maar wanneer een speler een vijand neerschiet, daalt zijn eigen platform met 1 meter extra. Het eerste platform dat de bodem van de arena bereikt, wint. Verspreid over de arena zijn power-ups die spelers kunnen oppikken door hun platform ernaartoe te bewegen. Deze power-ups geven de speler een speciale extra aanval.

NanoClash Focus is een volledige free roam VR-ervaring die simultaan op 2 aparte velden wordt gespeeld. Een unieke beleving voor vrienden, familie en bedrijfsuitjes! 

  • Dynamische gameplay
  • Tactische positionering met beweegbare platforms en power-ups
  • Interactieve omgeving
  • Eenvoudig, geloofwaardig en bovenal erg vermakelijk
  • Mooie graphics, stijl en branding
  • Waan je in een andere wereld!

In The Park word je ondergedompeld in de fascinerende wereld van virtual reality. Samen met vrienden, familie of collega’s bepaal je zelf het verloop van je avontuur. The Park Playground biedt actie, avontuur, spanning en entertainment. Alle VR-ervaringen zijn in house ontwikkeld en exclusief te spelen bij The Park. Ze nemen je mee naar een wereld die je niet voor mogelijk had gehouden. Met recht een ‘mindblowing VR-experience’! 

Innovatieve VR-techniek 

De VR-experiences in The Park zijn hoogwaardige free roam virtual reality-ervaringen waarbij men speelt in teamverband, zonder rugzak of kabels, in een grote ruimte. The Park Playground is een pionier op dit vlak en was de eerste om in 2021 deze innovaties toe te passen. Ook in NanoClash Focus hebben spelers alleen een VR-bril op hun gezicht en een geweer in de hand. Zo ben je helemaal vrij in je bewegingen. NanoClash Focus is een mijlpaal voor The Park Playground en is een “level-up”, zowel letterlijk als figuurlijk, ten opzichte van de originele NanoClash welke reeds in 2019 uitpakte met deze innovatie van 2 speelvelden tegen elkaar, en niet perse op dezelfde locatie.“We hebben uit de OG NanoClash heel wat geleerd. Niet alleen hebben we het strategisch element versterkt op een multi-dimensionele wijze, doordat we nu specifiek ontwikkeld hebben voor deze headsets hebben we de fideliteit een grote boost gegeven en ben je nu helemaal vrij van dat zwaar gewicht op je rug en kan je echt hard gaan. Het geeft de term e-sports een geheel nieuwe betekenis.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x