Home Gaming Betreed het Realm of Shadow en val uit de gratie in de uitbreiding Elden Ring Shadow of the Erdtree, nu verkrijgbaar

Betreed het Realm of Shadow en val uit de gratie in de uitbreiding Elden Ring Shadow of the Erdtree, nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Raak de verdorde arm van de Empyrean aan, laat de boeien van de ‘Lands Between’ achter je en betreed het Realm of Shadow om Miquella en zijn volgelingen te vinden. Het is tijd voor een nieuwe reis vol nieuwe geheimen in ELDEN RING™ Shadow of the Erdtree, nu verkrijgbaar. De langverwachte ELDEN RING-uitbreiding van Bandai Namco Entertainment Inc. en FromSoftware Inc. voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de meervoudig “Game of the Year”-winnende titel en bestseller met 25 miljoen exemplaren. De uitbreiding is nu verkrijgbaar in meerdere versies, waaronder een collector’s edition en bundels met de basisgame voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam®.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree voegt een uitgebreide nieuwe ervaring toe aan ELDEN RING, de intrigerende wereld die is gecreëerd door FromSoftware, Inc. regisseur Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin, auteur van de fantasy-serie “A Song of Ice and Fire”.

In ELDEN RING Shadow of the Erdtree stappen spelers in het ‘Realm of Shadow’ en beleven ze een nieuw avontuur vol mysteries en gevaar. Ze beginnen aan een reis waarin ze het opnemen tegen bedreigende eindbazen en nieuwe spreuken, vaardigheden, wapens en pantsers ontdekken. In de voetsporen van Miquella moeten de ooit bezoedelde legioenen die tot Elden Lord zijn opgeklommen nu hun genade achter zich laten, terwijl ze een sinister nieuw hoofdstuk ingaan en de duistere kant van het ELDEN RING-verhaal ontrafelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x