That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming, Trailer

Betreed het Labyrint voor een laatste keer in de Etrian Odyssey Nexus Trailer #1 voor de Nintendo 3DS™

Etrian Odyssey Nexus komt 5 februari 2019 naar de Nintendo 3DS™!  Als het laatste Etrian deel op de 3DS, is het niet meer dan logisch dat we er alles aan hebben gedaan om alle goede aspecten van de serie terug te laten komen, inclusief iconische karakters, 19 speelbare klassen en meer labyrinten dan welke andere Etrian titel ooit. Bekijk nu de Etrian Odyssey Nexus Trailer #1!

Om dit monumentale hoofdstuk in de geschiedenis van Etrian te herdenken, zijn we ook blij om de Etrian Odyssey Nexus Launch Editie aan te kondigen! Alle pre-orders en day one kopieën van de game komen met een exclusief artbook met ongelooflijk gedetailleerde character art van Yuji Himukai en monster art van Shin Nagasawa. Pre-orders voor de Launch Editie zijn nu beschikbaar bij geselecteerde winkels. 

Etrian Odyssey Nexus:

  • De Etrian Odyssey Experience – Met meer klassen, personages, gameplay-systemen en labyrinten dan in elk ander spel van de serie, isEtrian Odyssey Nexus het ultieme dungeon-crawling avontuur.
  • Je perfecte verkennings party – Creëer en pas personages uit 19 speelbare klassen aan en neem het op tegen gevaarlijke wezens uit de labyrinten van Lemuria.
  • Geschikt voor nieuwkomers en veteranen! – Met de mogelijkheid om te wisselen tussen vier verschillende moeilijkheidsgraden, auto-mapping instellingen en een groot standalone verhaal, is er voor elk wat wils, van nieuwkomers in de serie tot de ervaren veteranen.
  • Een liefdesbrief voor Etrian – Yuji Himukai (Character Designer), Shin Nagasawa (Monster Designer) en Yuzo Koshiro (Componist) zijn bij elkaar gekomen om de meest vooraanstaande Etrian ervaring te creëren voor de laatste aflevering van de serie op de Nintendo 3DS™.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE