Home Gaming Bethesda gesponsorde livestream met Nederlandse YouTubers

Bethesda gesponsorde livestream met Nederlandse YouTubers

by Mark van Truijen

Het Nederlandse Startselect organiseert vrijdag 25 maart vanaf 18:00 een 6 uur durende livestream met 10 bekende YouTubers uit Europa. De Engelstalige stream is wereldwijd te volgen en wordt gesponsord door Bethesda, 2K en Ubisoft.

Startselect vliegt YouTubers uit landen als Italië, Engeland en Zweden in om tegen de Nederlandse Yarasky (350.000 maandelijkse views) en TheDutchTerms (270.000 views) te strijden. Het digitale evenement wordt gehost door ESL-commentator ToD (Yoan Merlo).

Games die worden gespeeld zijn onder andere Fallout’s nieuwste DLC Automatron, maar ook de gesloten beta van Overwatch, 2K’s Battleborn en Ubisoft’s Trackmania Turbo passeren de revue. Daarnaast zal er een preview van de nieuwe Ratchet & Clank te spelen zijn.

“De YouTubers en wij hebben ontzettend veel zin om een Europees publiek aan te spreken, terwijl we de nieuwste games van toffe publishers mogen showcasen. We verwachten minimaal 200.000 kijkers te trekken”, aldus Bas van Meurs, brandmanager bij Startselect.

Het digitale platform Startselect werd in februari gelanceerd als 100% geautoriseerd Europees verkoopkanaal voor digitale games en game tegoed. Via Startselect kunnen gamers in heel Europa altijd en overal hun digitale spellen kopen. Door samenwerkingen met publishers en een uitgebreid assortiment (4500+ games) wil het platform een positief signaal afgeven in een industrie waar de grijze handel van game keys nog altijd toeneemt.

Over Startselect
Startselect is een erkende, digitale retailer van meer dan 4500 games van honderden publishers en verkoopt via Startselect.com aan gamers in 13 Europese landen. Het is een nieuw e-commerce platform van Online PrePaid Services, dat sinds 2009 (gaming) giftcards verkoopt aan meer dan een miljoen klanten in Europa.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x