Home Gaming Beleef het emotioneel avontuur – 100 jaar na WO I – met 11-11: Memories Retold

Beleef het emotioneel avontuur – 100 jaar na WO I – met 11-11: Memories Retold

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment Europe is verheugd dat 11-11: MEMORIES RETOLD, de verhaalgedreven WO I ervaring die tot stand kwam in samenwerking met Aardman en DigixArt, vandaag beschikbaar is voor Xbox One, Playstation®4 en PC.

      11-11UnderVimy_1534540480.png           11-11_Gamescom_VimyCamp_1534523371.jpg
11-11: MEMORIES RETOLD is een emotioneel avontuur dat werd gecreëerd om de verhalen weer te geven van het leven aan beide kanten van het front 100 jaar geleden.  Spelers zullen het avontuur beleven van Harry, een jonge Canadese fotograaf, maar ook van Kurt, een Duitse ingenieur die naar de oorlog trekt om te zoeken naar zijn vermiste zoon.

De wereld wordt tot leven gebracht in een unieke, schilderachtige stijl en de stemmen van Elijah Wood en Sebastien Koch als Harry en Kurt, gidst spelers door momenten van vrede en wanhoop, begeleid door de soundtrack van componist Olivier Deriviere.

“Dit is een speciale game voor een speciaal moment.  Spelers zullen geconfronteerd worden met keuzes, sommige met beperkte gevolgen, maar andere met kapitale consequenties. Dit is een game over het leven tijdens de oorlog, op het slagveld en ernaast,” aldus Yoan Fanise, Creative Director van 11-11: MEMORIES RETOLD, DigixArt.

“Het is ons een genoegen om spelers eindelijk de verhalen van Harry en Kurt aan het front gedurende WO I te laten beleven,” zegt Hervé Hoerdt, VP Marketing and Digital, BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Dit project is voor zowel BANDAI NAMCO Entertainment Europe, als onze partners Aardman en DigixArt, één van pure passie en het resultaat van onze wil om te verbinden en diepe, meeslepende ervaringen te brengen die ook nog eens een verhaal vertellen.  We hopen dat spelers evenveel van de game genieten als wij hebben genoten van de samenwerking die leidde tot het tot stand komen ervan.”

“Meeslepende verhalen neerzetten die emoties opwekken is de kern van wat we doen bij Aardman,” zegt Daniel Efergan, Creative Director of Digital at Aardman Animations. “Simpel gesteld is 11-11: MEMORIES RETOLD een verhaal over twee gewone mensen – zoals vele duizenden andere 100 jaar geleden – die in een buitengewone situatie terechtkomen.”

      11-11_Vimy_001_1534540482.png

Spelers kunnen ook WarChild steunen door de betalende DLC aan te kopen waarin het verhaal van twee kinderen, Jack en Eva, gevolgd wordt via een reeks brieven, tekeningen en foto’s, gebaseerd op echte verhalen van kinderen die geholpen worden door het goede doel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: