That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws

Beleef het diverse aanbod voor jong en oud van Universal Pictures in augustus

Beleef het diverse aanbod voor jong en oud van Universal Pictures Home Entertainment in augustus 

Augustus-1.JPG

LADY BIRD – 8 augustus – Blu-ray en DVD
This is our time to fly.  Lady Bird won dit jaar 2 Golden Globes en werd genomineerd voor maar liefst 5 Oscars. Lady Bird speelt zich af in het Californische Sacramento in 2002 tegen de achtergrond van een snel veranderend economisch klimaat. De film werpt een indringende blik op de relaties die ons vormen, de idealen die ons kenmerken en de schoonheid van een plaats die je je thuis mag noemen. Christine “Lady Bird” McPherson (Saoirse Ronan, BrooklynAtonement) zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder (Laurie Metcalf, The Big Bang Theory), maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. Lady Birds moeder is een verpleegster die keihard werkt om te zorgen dat er brood op de plank komt nadat haar vader (Tracy Letts, The Big Short) zijn baan is kwijt geraakt.

SUITS S7 – 8 augustus – Blu-ray, DVD en als boxset
In het zevende seizoen van de succesvolle serie Suits komt Mike (Patrick J. Adams) terug bij Pearson Specter Litt, en Jessica vertrekt, zullen Harvey (Gabriel Macht) en Louis (Rick Hoffman) hun persoonlijke irritaties opzij moeten zetten om hun zinkende firma te redden. Er ontstaan nieuwe dynamieken en ook Donna (Sarah Rafferty) en Rachel (Meghan Markle) zitten niet stil om nieuwe complotten te smeden. Vanaf 8 augustus zijn de eerste zeven seizoenen van de veelgeprezen serie Suits, de serie die je meeneemt naar de wereld van advocatuur in Manhatten, ook verkrijgbaar als boxset.

MARY MAGDALENE – 8 augustus – Blu-ray en DVD
Geregisseerd door Garth Davis (Lion, Top of the Lake). In het Heilige Land verlaat een jonge vrouw (Rooney Mara, Lion, The Girl with the Dragon Tattoo), haar conservatieve familie en het kleine vissersdorpje waar zij is opgegroeid om zich te voegen bij een sociaal radicale groep. De groep wordt geleid door een charismatische leider; Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix, Gladiator, Walk the line). Mary is op zoek naar een nieuwe manier van leven en voelt zich al gauw op haar gemak bij Jezus en zijn volgelingen. Mary’s spirituele reis houdt je vast van het begin tot het einde en leidt je naar de hoofdstad Jeruzalem, waar zij wordt geconfronteerd met de realiteit van Jezus zijn toekomst en haar eigen rol hierin.

THOROUGHBREDS – 8 augustus – Blu-ray en DVD
Jeugdvriendinnen Lily (Anya Taylor-Joy) en Amanda (Olivia Cooke) komen weer in contact na elkaar jaren niet gezien te hebben. Lily is opgegroeid tot een verfijnde, rijke jongedame die op een chique kostschool zit. Amanda is door de jaren heen opgegroeid als een buitenbeetje met een flinke attitude. Ook al zijn ze uit elkaar gegroeid, ze komen weer nader tot elkaar wanneer zij plannen smeden voor Lily’s vreselijke stiefvader. Ze halen het slechtste in elkaar naar boven en hun gezamenlijke ambities zorgen ervoor dat ze het leven naar eigen hand zetten met alle gevolgen van dien.

Augustus-2.JPG

BARBIE: DOLPHIN MAGIC – 8 augustus – DVD
Ben je klaar voor een spannend avontuur met Barbie™ en haar zusjes Skipper™, Stacie™ en Chelsea™? In deze meeslepende animatiefilm reizen ze naar een tropisch eiland waar Ken™ stage loopt als marinebioloog. Tijdens het snorkelen ontdekken ze een jonge dolfijn die gevangen zit in een omheining. Niet zomaar een dolfijn, maar een prachtige felgroene Edelsteen dolfijn! Daarop maakt Barbie™ kennis met Isla, een mysterieuze vriendin die een magische zeemeermin blijkt te zijn! Kort daarna ontdekken de meiden dat de dolfijn gevangen wordt gehouden door Marlo, de biologe waar Ken™ voor werkt. Zij wil munt slaan uit de unieke dolfijn door hem als circusaapje te laten optreden. Als onze vrienden de dolfijn willen bevrijden om hem te herenigen met zijn Edelsteen dolfijn familie, zullen ze de handen in elkaar moeten slaan voordat Marlo hem kan wegsturen.

NCIS: NEW ORLEANS S3 – 8 augustus – DVD
In het derde seizoen van NCIS: New Orleans gaat de bruisende feeststad en bakermat van de jazz gebukt onder een zware misdaadgolf. Dat belet Special Agent Dwayne Cassius “King” Pride (Scott Bakula), zijn rechterhand Christopher Lasalle en de wel zeer speciale agente Sonja Percy niet om met hart en ziel hun stad te beschermen. De agenten op het terrein krijgen daarbij een helpende hand van forensisch expert Sebastian Lund, die op het kantoor het bewijsmateriaal ontrafelt, de briljante hacker Patton Plame en de ervaren schouwarts Dr. Loretta Wade. Een meedogenloze sluipschutter, een wraakzuchtig kartel en een boorplatform dat de lucht dreigt in te gaan… Het team wordt in deze jaargang andermaal geen seconde rust gegund. Tot overmaat van ramp vormen ze, na verraderlijke aantijgingen, zelf het doelwit van een intern onderzoek, geleid door de bikkelharde FBI-agente Tammy Gregorio. Niemand komt ongeschonden uit deze 24 razend spannende afleveringen: de kijker niet en het team al helemaal niet.

SHERLOCK GNOMES – 22 augustus – Blu-ray en DVD
De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo en Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, beginnen ze eerst met het lente klaar maken van de tuin. Maar dan komen ze erachter dat iemand in Londen tuinkabouters ontvoert. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze kunnen inschakelen… Sherlock Gnomes! De beroemde detective arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. De zoektocht wordt een doldwaas avontuur waarbij ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en de stad verkennen.

Ook vanaf augustus verkrijgbaar:

8 augustus:
–       Spirit Riding Free S1-4 – DVD

22 augustus:
–       Brawl in Cell Block 99 – DVD
–       Mom and Dad – DVD

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE