Home Gaming Beleef extreme off-road races in Overpass

Beleef extreme off-road races in Overpass

by Pim, Sel

Via een nieuwe video is vandaag meer onthuld over OverpassTM, de nieuwe off-road-simulatie die wordt ontwikkeld door Zordix Racing en uitgegeven door Bigben. De nieuwe video toont het unieke en innovatieve concept van de game, waar fans van motorsports en extreme races van zullen smullen.

Achter het stuur van 25 buggy’s en quads van beroemde fabrikanten (Arctic CatYamahaPolaris en Suzuki), moeten spelers puinheuvels, steile hellingen en verschillende obstakels op extreme off-road-tracks en technisch uitdagende banen overwinnen. Met 40 routes over gevarieerde ondergronden in uiteenlopende omgevingen, wordt elke race een ware uitdaging. Of het nu gaat om hillclimbing of rock-crawling, in elke race is het de uitdaging om de snelst mogelijke tijd te halen.

De realistische en technische levelontwerpen, gecombineerd met de geavanceerde fysica-engine, zorgen voor beproevingen in alle soorten en maten. Modder, zand, rotsen, natuurlijke en door de mens gemaakte obstakels… elk type terrein stelt spelers voor een unieke uitdaging. Spelers moeten voor elke geselecteerde baan het voertuig kiezen dat er het meest geschikt voor is – en dat is niet altijd het snelste voertuig. Van nauwkeurige acceleratiebeheersing en verstandig gebruik van de transmissie en differentiëlen, tot het schakelen van twee- naar vierwielaandrijving, er zijn heel wat opties om te benutten op de off-road-weg naar de overwinning.

OverpassTM biedt spelers verschillende spelmodi: Career, Quick Race, Local Multiplayer (splitscreen en hotseat) en Online Multiplayer voor maximaal acht spelers.

Overpass™ komt naar de PlayStation®4, Xbox One, pc en Nintendo Switch™ in februari 2020.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: