Home Gaming Beleef een intergalactisch avontuur met Star Fox Zero en Star Fox Guard!

Beleef een intergalactisch avontuur met Star Fox Zero en Star Fox Guard!

by Mark van Truijen

Nintendo onthult vandaag nieuwe details over twee nieuwe games in de populaire Star Fox-serie: het actierijke schietspel Star Fox Zero en de strategische companion game Star Fox Guard. Beiden worden op 22 april gelanceerd in Europa, exclusief voor Wii U. De Star Fox Zero Squadron-trailer op YouTube biedt een nieuwe blik op de actie van zowel Star Fox Zero als Star Fox Guard.

Star Fox Zero: een explosief intergalactisch avontuur!

  • In het actierijke universum van Star Fox Zero toont de tv een filmachtig beeld van achter de Arwing, terwijl de Wii U GamePad spelers direct in de stoel van de schutter plaatst, compleet met knallende geluidseffecten en intuïtieve bewegingsbesturing om nauwkeurig mee te richten. Een reeks trainingsmissies helpt nieuwe rekruten de unieke gameplay met twee schermen onder de knie te krijgen. Wanneer spelers hun vaardigheden verder hebben ontwikkeld, kunnen ze terugkeren naar deze trainingsmissies voor betere scores en wat ze hebben geleerd toepassen in het hoofdspel om nieuwe gebieden te ontdekken en eerdere prestaties te verbeteren.
  • Terwijl spelers in de game vorderen, kunnen ze terugkeren naar eerdere missies om verborgen voorwerpen en alternatieve routes te vinden die leiden naar gloednieuwe uitdagingen. Of ze er nu voor de standaard route kiezen en een nieuwe eindbaas uitdagen of een lid van de Star Wolf groep achtervolgen naar een ander gebied, in Star Fox Zero zijn er routes voor verschillende vaardigheidsniveaus en speelstijlen.
  • De amiibo-figuren bieden verschillende extra’s. Piloten die een pittige uitdaging niet uit de weg gaan, kunnen hun Falco-amiibo gebruiken voor toegang tot de Black Arwing: een krachtig maar kwetsbaar wapen. Door de Fox-amiibo tegen de GamePad te houden krijgt de speler toegang tot een retro Arwing in de stijl van de originele Star Fox voor de Super NES, compleet met retromuziek, om te gebruiken in het eerste Corneria-level.
Star Fox Guard: Een strategische Tower Defense-game in het Star Fox universum.
  • In deze game wordt de speler een bewaker die mijnlocaties moet beschermen tegen aanvallende robots. Het tv-scherm toont beelden van 12 bewakingscamera’s die elk een bepaald deel van de mijnlocatie bewaken. Aan de speler de taak om te wisselen tussen de camera’s en vijanden kapot te knallen voordat ze de centrale toren bereiken.
  • Het vereist opperste concentratie en multi-task-vaardigheden om de meedogenloze golven robots  af te weren, dus kan het goed van pas komen als vrienden meekijken en de nummers roepen van camera’s die naderende robots spotten.
  • Als extra hulp kunnen spelers ook gebruik maken van de Fox- en Falco-amiibo, hiermee kan de speler één keer per dag team Star Fox oproepen voor een krachtige luchtaanval die de aanvallende robots vernietigt.
  • Het voltooien van missies wordt beloond met zeldzame metalen, die toegang geven tot extra missies en camera’s met speciale vermogens, zoals het vertragen of bevriezen van vijanden, wat zorgt voor nog meer strategische diepgang.
  • Het speltype My Squad laat slimme strategen ook hun eigen vijandelijke aanvalspatronen creëren en uploaden om spelers van over de hele wereld uit te dagen, of tegen de beste creaties van andere spelers te strijden.
  • De functie Star Strategists wordt elke dag ververst om wereldwijd een populaire uitdaging aan te bieden.
  • Fans die Star Fox Zero hebben aangeschaft kunnen een voorproefje nemen op de strategische actie van Star Fox Guard ineen exclusieve downloadbare demo die alleen beschikbaar is via het hoofdmenu van Star Fox Zero. Opgeslagen gegevens zijn overzetbaar naar de volledige versie, zodat strategen verder kunnen spelen vanaf het punt waarop de demo eindigt.
Vanaf 22 april kunnen Wii U-bezitters Star Fox Zero en Star Fox Guard aanschaffen in een beperkt verkrijgbare First Print-editie, inclusief beide games op aparte speldiscs en een exclusieve SteelBook®-hoes. Deze editie is de enige manier om een fysiek exemplaar van Star Fox Guard in handen te krijgen, dus deze mogen verzamelaars niet missen. Star Fox Guard komt in winkels ook beschikbaar als downloadcode. Gebruikers die één van de titels aanschaffen in de Nintendo eShop, krijgen € 5,00 korting op de andere, waardoor de totaalprijs van beide games uitkomt op € 59,98. Wie nu al zijn vlieg-en-schietvaardigheden wil oefenen, kan de Nintendo 64-game Star Fox 64 aanschaffen in de Nintendo eShop voor € 4,99 (normale prijs € 9,99) tot 23:59 (plaatselijke tijd) op 21 april 2016.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: