That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws

Beleef een ijzingwekkende zomer met de DVD-releases van The Searchers in juli

Op 10 juli komt de horrorthriller The Strangers 2: Prey at Night uit op DVD en Blu-ray. Deze film is geregisseerd door Johannes Roberts met in de hoofdrollen Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson en Lewis Pullman. De bloedstollende film volgt het dodelijke kat- en muisspel tussen het gezin en drie gemaskerde psychopaten. Later komt op 17 juli de spannende film You Were Never Really Here van regisseur Lynne Ramsay (We Need To Talk About Kevin) uit op DVD. Hoofdrolspeler Joaquin Phoenix heeft voor zijn indrukwekkende rol de prijs voor Beste Acteur in de wacht gesleept op het Filmfestival van Cannes 2017.

The Strangers 2: Prey at Night – 10 juli – DVD en Blu-ray – 
Cindy (Christina Hendricks) en haar man Mike (Martin Henderson) maken samen met hun rebelse dochter Kinsey en zoon Luke een trip door het platteland. Ze besluiten noodgedwongen te overnachten op een verlaten trailerpark. Maar wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. “Is Tamara thuis?” Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten: The Strangers.

Lengte: 85 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 14,99 / Blu-ray: € 14,99

You Were Never Really Here– 17 juli – DVD – 
Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.

You Were Never Really Here is een beklemmende drama/thriller van Lynne Ramsay (We Need To Talk About Kevin) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her, The Master). Geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay op het Filmfestival van Cannes 2017.

Lengte: 90 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 14,99

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE