Home Gaming Bekijk nu de Launch Trailer van GreedFall!

Bekijk nu de Launch Trailer van GreedFall!

by Pim, Sel

Nog maar 4 dagen tot de release van GreedFall! De fantasievolle RPG, ontwikkeld door Spiders Studio in samenwerking met Focus Home Interactive, begint 10 september zijn geweldige reis op PlayStation 4, Xbox One en PC. Laat je door de Launch Trailer verrassen met avontuur en hartverscheurende conflicten.

Het mysterieuze en magische eiland Teer Fradee doemt op aan de horizon, een baken van hoop voor je door ziekte geteisterde vaderland. Ongemakkelijke relaties broeien tussen de vele facties van het eiland terwijl je arriveert als diplomaat op zoek naar een geneesmiddel.

Vrijheid en de macht om te kiezen vormen beiden de kern van GreedFall. Vorm je verhaal van karakter creatie tot de conclusie en baan je een weg door invloedrijke beslissingen en keuzes in talenten, vaardigheden en attributen. Kies welke metgezellen je mee op reis neemt, waarbij je zorgvuldig rekening houdt met hun talenten en loyaliteit, terwijl je de uitrusting voor de hele groep ontwerpt. Bevriend, verraad en maak de moeilijkste keuzes terwijl jij het lot van jezelf en het eiland bepaalt.

GreedFall komt 10 september 2019 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle platformen. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: