Home Gaming Bekijk hier de nieuwste Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall Gameplay-video

Bekijk hier de nieuwste Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall Gameplay-video

by Jos Vis

Carbon Studio heeft de eerste uitgebreide blik op zijn aanstaande actie-avontuur VR-titel Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall gedeeld voorafgaand aan de lancering van de game op 17 november op Steam VR, Viveport en Oculus. In deze nieuwe video kunnen Warhammer-fans proeven van de puzzeluitdagingen, griezelige omgevingen en magische melee-gevechten in Tempestfall.

YouTube video


Al vroeg in de campagne stappen we het rijk van de Dood binnen als Lord Arcanum, een strijder met stormmagie. Als een van Sigmar’s Stormcast Eternals moet je je bestelling diep in dit met schaduwen gevulde land leiden om hun verloren zielen van je bestelling te herstellen van de Nighthaunt-hordes.

Tijdens dit avontuur vechten Warhammer-fans door Nighthaunt-vijanden met behulp van upgradebare contactwapens en door krachtige magische aanvallen uit te voeren. Ze zullen de omgeving verstandig gebruiken om vijanden naar hun ondergang te lokken en, in wanhopige situaties, de handen ineen te slaan door aanvallers te grijpen en ze als projectielen te gebruiken.

De ongelooflijk meeslepende gevechtservaring in Tempestfall wordt geleverd met behulp van geavanceerde physics-mechanica. Tempestfall heeft een intuïtief pareersysteem dat de vrijheid biedt om combo’s te maken, die kunnen worden aangevuld met krachtige op gebaren gebaseerde spreuken. Andere aanvallen, zoals het grijpen en verscheuren van vijanden, het gooien van aanvallers om andere vijanden te beschadigen en het gebruik van speciale items bieden extra voordelen in gevechten.

Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall komt op 17 november uit op Steam VR, Viveport en Oculus.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: