Home Gaming Bekijk de gloednieuwe trailer van Monark

Bekijk de gloednieuwe trailer van Monark

by Jos Vis

Ga samen de strijd aan met bondgenoten en gebruik de kracht van je Ego in MONARK! Bekijk nu de nieuwste trailer waarin alle details van de epische gevechten worden getoond. 

YouTube video

Hoe ver wil je gaan om degene te redden van wie je houdt? Kun je de bedreigingen die je omringen aan? Kun je jezelf aan?

Je wereld wordt in waanzin gedompeld wanneer de mysterieuze en dodelijke Nevel de Shin Mikado Academie omringt. Om je vrienden te redden, ga je de Andere Wereld binnen, een met Daemons gevulde dimensie buiten de echte wereld. In dit raadselachtige rijk moet je leren om je autoriteit van ijdelheid te beheersen en een bataljon van Fiends tevoorschijn te toveren, wiens kracht voortkomt uit het Ego van hun meester. Ontwikkel je Ego door middel van verschillende psychologische tests om de kracht van je Fiends te vergroten, en leid je strijdkrachten in de strijd tegen de zeven “Pactbearers” die de academie corrumperen. Omarm de kracht van je waanzin om sterker te worden, maar zorg ervoor dat je niet te ver gaat, anders riskeer je jezelf te verliezen. Medestudenten en instructeurs zullen je helpen in je zoektocht om de anomalieën op de campus op te lossen.

Beschikbaar op 22 februari 2022, op PS4, PS5 Nintendo Switch en PC

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: