Home Gaming Begin vanaf vandaag aan Earth Defense Force: Iron Rain op Steam

Begin vanaf vandaag aan Earth Defense Force: Iron Rain op Steam

by Jos Vis

D3PUBLISHER Inc., een toonaangevende Japanse uitgever van games, heeft aan alle pc-spelers wereldwijd een oproep gedaan om vandaag deel te nemen aan de wereldwijde PC Steam-lancering van “EARTH DEFENSE FORCE: IRON RAIN”, het nieuwste hoofdstuk in de geliefde Serie “EARTH DEFENSE FORCE”.

“EARTH DEFENSE FORCE: IRON RAIN” is ontwikkeld door YUKE’S en beloofd een uitgebreide Charachter Customization, een nieuwe cast van personages gericht op een van de sterkste militaire eenheden in EDF en een geheel nieuwe dreiging waarmee het EOF en de burgers van de aarde worden geconfronteerd.

Om de wereldwijde pc-lancering te vieren, is D3PUBLISHER verheugd aan te kondigen dat “EARTH DEFENSE FORCE: IRON RAIN” beschikbaar is voor een korting van 20% op de gebruikelijke € 49,99 voor de eerste week na de pc-release die vandaag begint. Bovendien is de verscheidenheid aan DLC die is uitgebracht op PlayStation 4 beschikbaar op pc via Steam met een lanceringskorting van 10% voor de eerste lanceringsweek. Er komt ook een DLC-bundelpakket, dat beschikbaar is voor 20% korting op de reguliere DLC en een extra lanceringskorting van 10% krijgt voor alleen de eerste week van lancering.

Sinds de lancering in 2003 voor de PlayStation 2-console heeft de “EARTH DEFENSE FORCE” -serie een sterke reputatie opgebouwd voor zijn meedogenloze gameplay en coöperatief plezier voor vrienden, met zwermen vijanden, een breed scala aan unieke klassen en wapens – en charmante B-filmdialoog en -instellingen met steden belegerd door gigantische insecten, kaiju-monsters en buitenaardse indringers.

Twaalf jaar zijn verstreken sinds de eerste ontmoeting van de mensheid met de buitenaardse ‘agressor’-invasie die de planeet Aarde verwoestte. In deze tijd van grote wanhoop gaat de strijd om de mensheid te bevrijden van de uitgebreide aanval van de aanvaller verder in “EARTH DEFENSE FORCE: IRON RAIN”.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: