Home Movies Beautiful Boy genomineerd voor een Golden Globe

Beautiful Boy genomineerd voor een Golden Globe

by Pim, Sel

The Searchers zijn ontzettend blij en trots om aan te kondigen dat Felix van Groeningen’s Beautiful Boy een Golden Globe nominatie in de wacht heeft gesleept. Timothée Chalamet werd genomineerd voor zijn rol in het bejubelde drama.

De prestigieuze Golden Globes worden beschouwd als de officieuze graadmeter voor de Oscars. Op 7 januari 2019 weten we ofBeautiful Boy ook als Golden Globe winnaar de geschiedenisboeken ingaat.

Beautiful Boy 
Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid?Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle BreakdownDe Helaasheid der Dingen) eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (The Big ShortLittle Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet (Call Me by Your NameInterstellar). Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 Years a SlaveThe Big Shorten Moonlight.

Check hieronder de trailer:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: