Home Gaming Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon komt op 17 maart 2023 naar de Nintendo Switch

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon komt op 17 maart 2023 naar de Nintendo Switch

by Mark van Truijen

Tijdens de Game Awards-show van dit jaar presenteerde Nintendo twee wereldpremière-trailers van games die onderweg zijn naar de Nintendo Switch. De eerste was die van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, een nieuw deel in de Bayonetta-serie met een hoofdrol voor Cereza, de jonge leerlingheks die later Bayonetta genoemd zal worden. Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon verschijnt op 17 maart 2023 voor de Nintendo Switch.

In de tweede trailer lag de focus op de Uitbreidingspas voor Fire Emblem Engage, de komende betaalde DLC voor het komende nieuwe deel in de strategy RPG-serie. Fire Emblem Engage verschijnt op 20 januari 2023 voor de Nintendo Switch. Pack 1 van de Uitbreidingspas* is bij de lancering verkrijgbaar, de andere drie packs verschijnen in de loop van 2023.

Naast deze nieuwe trailers, viel Nintendo tijdens het jaarlijkse Game Awards-event ook een aantal malen in de prijzen. Zo won Bayonetta 3 ‘Best Action Game’, terwijl Kirby en de Vergeten Wereld de prijs ‘Best Family Game’ won. Splatoon 3 won ‘Best Multiplayer’ en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom won ‘Most Anticipated Game’.

In Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon nemen spelers de rol aan van Cereza, een jonge leerlingheks. Als Cereza gaan spelers op reis naar het verboden woud om de krachten te verwerven waarmee ze haar moeder kan redden. Naast de verrassende en originele prentenboekstijl biedt deze nieuwe titel gameplay zoals die nooit eerder in de Bayonetta-serie is vertoond, waarbij spelers zowel Cereza als haar demonische partner Cheshire besturen. Spelers moeten verkennen, vechten en puzzelen om met Cereza steeds dieper in het woud door te dringen.

Spelers die meer van de game willen zien, hoeven niet lang te wachten, want Bayonetta 3 biedt toegang tot een korte, speelbare teaser van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. Voor toegang tot deze content moeten spelers nog wel het Old Picture Book aanschaffen in Rodin’s shop, The Gates of Hell, en het met drie sleutels ontgrendelen.

In een andere trailer die tijdens de Game Awards debuteerde, werd de betaalde Uitbreidingspas voor Fire Emblem Engage geïntroduceerd. De eerste van vier DLC-pakketten verschijnt tegelijk met de lancering van de game op 20 januari 2023. Dit pakket voegt diverse content toe, waaronder Edelgard, Dimitri en Claude van Fire Emblem: Three Houses als één in-game Emblem, naast Tiki van Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light als een andere Emblem. In Fire Emblem Engage kunnen spelers tijdens gevechten Emblems oproepen om de helden te helpen met hogere stats en speciale acties. Meer informatie over de drie andere pakketten van de Uitbreidingspas van Fire Emblem Engage worden in de toekomst onthuld, inclusief details over het nieuwe verhaalscenario van Pack 4.

Voor de Game Award 2022 genomineerde titels, zoals Splatoon 3Nintendo Switch SportsKirby en de Vergeten WereldPokémon Legends: ArceusTRIANGLE STRATEGYLIVE A LIVEMario + Rabbids Sparks of HopeTunicXenoblade Chronicles 3 en Bayonetta 3, evenals de onlangs gelanceerde Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, zijn nu beschikbaar, zodat iedereen zich tijdens de feestdagen uitstekend kan vermaken.

Daarnaast wordt er komend weekend voor het eerst een virtueel Big Run-evenement gehouden in Splatoon 3. Tijdens dit evenement, dat begint op 10 december om 2 uur en loopt tot 12 december 2 uur, moeten spelers samenwerken om golven salmonieten te verslaan in de stage Waterwonderwereld. Iedereen die minstens één keer deelneemt aan het Big Run-evenement ontvangt als dank een in-game decoratie.

Tijdens de Game Awards maakte Nintendo bekend dat Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon op 17 maart 2023 verschijnt voor de Nintendo Switch. Daarnaast maakte Nintendo bekend dat de Uitbreidingspas van Fire Emblem Engage op 20 januari 2023 verschijnt, samen met de eerste van vier uitbreidingspakketten. Daarnaast won Bayonetta 3 ‘Best Action Game’, Kirby en de Vergeten Wereld  ‘Best Family Game’. Splatoon 3 won ‘Best Multiplayer’ en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom won ‘Most Anticipated Game’.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: