Home GamingAndroid Battlegrounds: Lobby Legends fleurt binnenkort je weekend op

Battlegrounds: Lobby Legends fleurt binnenkort je weekend op

by Jos Vis

De derde Battlegrounds: Lobby Legends is klaar om je weekend op te fleuren! De top 16 Battlegrounds-spelers van over de hele wereld zullen hun dansschoenen aandoen en meedingen naar de prijzenpot van $50,000, terwijl ze hun nieuwe Hero Skins en Disco Dynamite Battlegrounds Strike tentoonstellen uit de gloednieuwe Eternal Night-bundel. Jia en EducatedCollins zullen hun Battlegrounds-expertise delen en samen enkele Battlegrounds-onthullingen tijdens de weekend broadcast doen. Mis dus geen enkel moment van de actie, enkel via YouTube en Twitch! 

Wat je moet weten

  • Data broadcast en starttijden
    • CEST: Zaterdag, 25 juni – Zondag, 26 juni – 13u.
  • Dag 1: 16 spelers uit 2 lobby’s, 3 matches per lobby
  • Dag 2: Top 8, Check format
  • Prijzenpot: $50,000 (USD)
  • Casters: EducatedCollins en Jia
  • Streams:
  • Spelers

Hoe het in zijn werk gaat
Dag 1: Alle 16 spelers worden verdeeld in twee aparte lobby’s, waarin er drie wedstrijden worden gespeeld op dag 1. Na elke match krijgen spelers punten toebedeeld; 7 punten voor de eerste plaats, 6 voor de tweede, zakkend tot 0 voor wie achtste eindigt. Na het einde van alle wedstrijden, gaan de vier eerste uit elke lobby door naar de Top 8.

Dag 2: De Top 8 neemt het in een Check format tegen elkaar op tot een uiteindelijke winnaar is gekroond. Punten worden op dezelfde manier als dag 1 verdiend, maar om te winnen moet iemand minstens 20 punten scoren en vervolgens een eerste plaats match overwinning behalen. Enkel als aan beide voorwaarden wordt voldaan, kan de speler van het tweede Battlegrounds: Lobby Legends-kampioenschap als winnaar wegwandelen en $10,000 aan prijzengeld verdienen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: