That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming

Update : Battlefield Harldine gelekt

Twitter gebruiker BFdaily heeft een aantal plaatjes en logo’s gelekt van een nieuwe Battlefield game met de subtitel hardline.

Volgens bfdaily zou de game gemaakt worden door Visceral Studios(bekend van de Dead Space games) en zou de game uit moeten komen voor de Pc,xbox 360, xbox one, ps3 en ps4. De volgende spelmodi zouden in de nieuwe battlefield zitten:

Hardline heeft een hele nieuwe setting: namelijk the fight against crime. Je kan dan ook kiezen om tegen de politie te strijden of juist als crimineel er met de buit vandoor te gaan.

Dit gebeurt in de volgende multiplayer-modi die gemaakt zijn met teamwork en tactische gameplay in gedachten:

  • Heist Mode: het ene team moet de bank overvallen, terwijl het andere team als politie de overvallers tegen moet houden.
  • Rescue Mode: je moet als Swat een bank in gaan om de gegijzelde burgers te bevrijden die tijdens een overval gevangen zijn genomen.
  • Hotwire Mode: in deze modus moet de politie achter de criminelen aan racen in verschillende grote gebieden. Je moet snel denken en rijden tegelijk.
  • Bloodmoney: in Bloodmoney strijden de politie en de criminelen om een grote hoeveelheid geld die naar hun safehouse gebracht moet worden.

Daarnaast zijn de verschillende rollen zoals : Enforcer, Mechanic, Operator en Professional ook uitgelekt.  De game zou volgens de geruchten over 2 weken aangekondigd worden op de E3.

Nog wat nieuws omtrent Battlefield

 

In deze Battlefield zal de singleplayer echt beter zijn dan we gewend zijn. Jij ben Nick Mendoza, een detective uit Maimi die in een een tweestrijd is verwikkeld als politieagent en crimineel.  De levels uit de singleplayer worden groter dan ooit, en de AI krijgt ook een nieuw likje. Ook is het weer mogelijk alles met de grond gelijk te maken. Battlefield Hardline bevat wapens die gebruikt worden in het leger en gebaseerd zijn op fictie, zoals een handgun die elektrische schoten afvuurt. In de singleplayer kan je ook gadgets gebruiken, waardoor je bijvoorbeeld vingerafdrukken vindt en zo meer informatie krijgt over het verhaal. Nick kan ook zijn verdachte scannen. Door het scannen van de vijanden kan je kiezen of je rambostijl door het level gaat, sneaky of juist van een afstand je vijanden afschiet.

Ook zijn er weer diverse gadgets aanwezig in de multiplayer, waaronder een Grappling hook om over muurtjes te komen.

De game staat gepland voor een release in het Najaar.