Home Gaming Battlefield Hardline brengt je gratis wapens en gadgets in de Robbery uitbreiding

Battlefield Hardline brengt je gratis wapens en gadgets in de Robbery uitbreiding

by Mark van Truijen
Waar Battlefield 4 zich op maakt voor een grote update komende maand, blijft dan toch de vraag wat gebeurt er met de meest recentste titel? Hardline is nog niet echt af maar de volgende grote content update komt eraan, Robbery maakt volgende maand zijn opwachting.

De Battlefield Hardline website praat over nieuwe SMG wapens voor alle klasses die door body armor gaan, alswel een Carbine Rifle, welke je meer op close range kan gebruiken dan de vorige carbines. Nieuwe individuele wapens voor de klasses. De operator krijgt een Assault rifle die 5.56mm x 45mm rounds afvuurt, de Enforcer krijgt een semi-automatisch 12-gauge Shotgun, de Professional krijgt een semi-auto Sniper Rifle die .416 kogels afvuurt, en de Mechanic krijgt een 9mm SMG. De FR Mask wordt ook beschikbaar voor de Operator.

De Battlefield Hardline: Robbery update werd eerder deze maand onthuld, hierin zitten ook vier nieuwe maps The Docks, Break Pointe, Museum, en Precinct 7, een nieuwe Squad Heist game mode, nieuwe wapens en gadgets, en nog meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: