Home Gaming Baten Kaitos keert terug naar Nintendo Switch met Baten Kaitos I & II HD Remaster

Baten Kaitos keert terug naar Nintendo Switch met Baten Kaitos I & II HD Remaster

by Pim, Sel

Bandai Namco Europe S.A.S. kondigde vandaag BATEN KAITOS I & II HD REMASTER aan, de terugkeer van de klassieke Nintendo GameCube-franchise, die deze zomer in High Definition naar Nintendo Switch komt.

Spelers krijgen de kans om de emotionele reizen van de BATEN KAITOS-serie te ontdekken of te herontdekken, met verschillende kaartgebaseerde RPG-systemen die het mogelijk maken om beslissingen te nemen die de deelnemers dichter bij de overwinning brengen. Spelers nemen de rol aan van een Guardian Spirit en begeleiden de protagonist en zijn compagnons tijdens hun reis.

BATEN KAITOS: ETERNAL WINGS AND THE LOST OCEAN vertelt het verhaal van Kalas, die op zoek is naar wraak voor de dood van zijn broer en grootvader. Tijdens zijn reis ontmoet hij Xelha terwijl beiden aan een reis beginnen om het Alfard Empire te verslaan. 

BATEN KAITOS ORIGINS, dat voor het eerst uitkomt in Europa, speelt zich af 20 jaar voor de gebeurtenissen van de eerste game. Sagi, een spiriter die een band heeft met Guardian Spirits, maakt deel uit van de Dark Service, een elite-eenheid van het Alfard Empire. Hij gaat op reis om zijn naam te zuiveren nadat hij erin is geluisd en de geheimen van het rijk te onthullen. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: