Home Gaming Ball Over Everything: NBA 2K25 met NBA-kampioen Jayson Tatum, tweevoudig WNBA MVP A’ja Wilson en Hall-of-Fame-legende Vince Carter als coveratleten

Ball Over Everything: NBA 2K25 met NBA-kampioen Jayson Tatum, tweevoudig WNBA MVP A’ja Wilson en Hall-of-Fame-legende Vince Carter als coveratleten

by Marc Beers

Vandaag heeft 2K onthuld dat vijfvoudig NBA All-Star Boston Celtics Forward en regerend NBA-kampioen Jayson Tatum de coveratleet zal zijn voor de NBA® 2K25 Standard Edition. Tatum zal samen met de back-to-back WNBA-kampioen, tweevoudig WNBA MVP en zesvoudig WNBA All-Star Las Vegas Aces Forward, A’ja Wilson, te zien zijn als dual-cover atleten voor de NBA® 2K25 All-Star Edition. Wilson zal ook de cover sieren van de NBA® 2K25 WNBA Edition, een exclusieve fysieke editie van GameStop die verkrijgbaar is in de VS en Canada. De 2024 Naismith Memorial Basketball Hall of Fame Inductee, achtvoudig All-Star en tweevoudig All-NBA Team en NBA dunk contest-legende, Vince Carter, zullen te zien zijn op de cover van de NBA 2K25 Hall of Fame Edition. NBA 2K25 zal op 6 september beschikbaar zijn op PlayStation®5 (PS5®), PlayStation®4 (PS4®), Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

“Het is een eer om benoemd te worden tot coveratleet voor NBA 2K25”, aldus Jayson Tatum. “Ik speel NBA 2K sinds ik een kind was en het was een droom om ooit op de cover te staan. Zelfs nadat je een NBA-kampioenschap hebt afgerond, is het nederig om dit tot leven te zien komen.

“Dat ik op de cover van NBA 2K25 sta, is een groot moment voor mij en een bewijs van de steeds groeiende fandom van de WNBA”, aldus A’ja Wilson. “Het zien van steeds meer WNBA-atleten die naar NBA 2K25 zijn gescand om de stijl en het vertrouwen van de competitie zo goed mogelijk weer te geven, heeft mij veel kracht gegeven, en ik kan niet wachten tot fans dit in de game kunnen ervaren.”

“Tussen de onderscheidingen die NBA 2K en de Naismith Basketball Hall of Fame mij hebben toegekend, is dit jaar een onvergetelijk jaar, waardoor ik met dankbaarheid stilsta bij mijn carrière”, aldus Vince Carter. “Het zou voor mij altijd een speciaal moment zijn geweest om tot coveratleet te worden benoemd, maar het is een bijzondere eer om op de cover van de NBA 2K25 Hall of Fame Edition te staan.”

Over NBA 2K25:

Met NBA 2K25 zullen spelers een dynastie smeden in MyCAREER, strijden in nieuwe MyTEAM-modi, en voor degenen op New-Gen-platforms zullen spelers ook een extra zesde tijdperk ervaren in MyNBA, een compactere en interactievere stad, samen met de kans om hun G.O.A.T. status in The W. Naast nieuwe updates in MyCAREER en MyTEAM zullen spelers van de huidige generatie een geheel nieuwe buurtmetropool ervaren om te verkennen waar ze speurtochten kunnen voltooien, beloningen kunnen verdienen en hun rivalen kunnen overschaduwen.

De New-Gen-versie van NBA 2K25 is beschikbaar op PS5, Xbox Series X|S en wordt nu ondersteund op pc. Aangedreven door verbeterde ProPLAYTM-technologie, levert de nieuwe generatie NBA 2K25 de meest levensechte basketbalervaring van de franchise tot nu toe, en biedt spelers de ultieme controle over hoe zij de concurrentie domineren. Spelers op pc met compatibele specificaties zullen nu profiteren van het verbeterde realisme van ProPLAYTM-technologie en de mogelijkheid om te concurreren in modi zoals MyNBA, The W en in The City. Crossplay zal alleen beschikbaar zijn op consoles van de nieuwe generatie.

“In een jaar dat competitie op het hoogste niveau laat zien – en in een speelstijl die uniek is voor de eigen – zijn we blij om Jayson, A’ja en Vince te kunnen delen als coveratleten van de NBA 2K25”, aldus Greg Thomas, President bij Visual Concepten. “Het ontwikkelingsteam heeft opnieuw een innovatieve ervaring voor basketballiefhebbers afgeleverd, door NBA 2K25 op te zetten als het volgende icoon in deze al lang bestaande dynastie.”

NBA 2K25 biedt vier edities van de game in verschillende digitale en fysieke formaten: Standard Edition, een GameStop exclusieve WNBA Edition die beschikbaar is als fysieke editie in de VS en Canada, All-Star Edition, en een Hall of Fame Edition die alleen te koop tot en met 8 september en inclusief een abonnement van 12 maanden op de NBA League Pass.

Alle edities van NBA 2K25 zijn nu beschikbaar voor pre-order* en worden wereldwijd uitgebracht op 6 september:

  • De Standard Edition zal beschikbaar zijn voor €79,99 op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, €69,99 op pc en €59,99 op Nintendo Switch.
  • De WNBA Edition, exclusief voor GameStop, zal beschikbaar zijn voor € 69,99 op PS5 en Xbox Series X|S en alleen beschikbaar in Noord-Amerika (alleen fysiek).
  • De All-Star Edition zal beschikbaar zijn voor € 99,99 op PS5 & PS4, Xbox Series X|S & Xbox One, Nintendo Switch en PC. Deze editie bevat 100.000 VC- en MyTEAM-content, 10 MyTEAM-spelerkaarten (3 gegarandeerd 89 ALG), 3 Diamond Shoe-kaarten, 3 Takeover Boosts en 1 Amethist Coach-kaart; evenals MyCAREER-content, waaronder 150x vaardigheidsboosts (25 games), 75x Gatorade-boosts (25 games), Jayson Tatum Cover Jersey, Jayson Tatum Electric Skateboard Skin en een 2K25 Cover Stars Design T-shirt.
  • De beperkt beschikbare Hall of Fame Edition wordt tot en met 8 september aangeboden voor € 149,99 op PS5 en PS4, Xbox Series X|S en Xbox One, en pc. De speciale Hall of Fame Edition bevat alles van de All-Star Edition plus een MyCAREER Vince Carter Cover Jersey, een Season 1 Pro Pass met 4 Pro Pass-beloningen vooraf en een NBA League Pass-abonnement van 12 maanden*.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x