Home Gaming Baldur’s Gate 3 brengt volgende week Patch 6 uit

Baldur’s Gate 3 brengt volgende week Patch 6 uit

by Mark van Truijen

Net toen je dacht dat Larian Studios klaar was met Baldur’s Gate 3, kondigt het een nieuwe grote patch aan. Patch 6 komt volgende week en bevat nieuwe kamp rust animaties, Legendarische Acties voor Honour Mode spelers en bug fixes.

Beschreven als een “flinke”, zal Larian de volledige patchnotities delen op de officiële website van het spel, dus blijf op de hoogte. De laatste grote patch voegde een Epiloog toe die enkele maanden na het einde van het spel is ingesteld, waarbij de gevolgen van de actie van de speler worden getoond. Het bracht ook Honour Mode, die de hoogste moeilijkheidsgraad biedt, een enkele save slot en permadeath.

Custom Mode werd ook toegevoegd, waardoor spelers verschillende parameters voor een playthrough kunnen aanpassen. Sindsdien zijn er andere hotfixes geweest, zoals Hotfix 16, die het gebruik van sleutel quest items zonder ze te dragen mogelijk maakte. Hotfix 17 lost ook Gale’s aandringen op het hebben van magische items op. Het zal interessant zijn om te zien wat Patch 6 nog meer biedt.

Baldur’s Gate 3 is beschikbaar voor Xbox Series X/S, PS5 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x