Home GamingAndroid Baanbrekend interactief verhaal VR Drama ‘Afterlife’ nu beschikbaar

Baanbrekend interactief verhaal VR Drama ‘Afterlife’ nu beschikbaar

by Jos Vis

Signal Space Lab presenteert met trots Afterlife voor virtual reality en iOS-apparaten. Na de dood van een naast familielid, ontdekken we onze eigen versie van het verhaal naadloos, gezien door de ogen van een jong kind.

De studio ontwikkelde een eigen techniek genaamd Seamless Interactive Cinematic VR. Deze baanbrekende techniek, gepresenteerd in Afterlife, stelt het publiek in staat om vloeiend door complexe vertakkende verhalen te navigeren terwijl ze naadloos in en uit tussen verhaallijnen weven door interactie met objecten en het volgen van de personages – de uitkomst, een live-actieverhaal uniek in zijn categorie voor zijn schaal die zich organisch aanpast aan het publiek op een niet-opdringerige en toch interactieve manier.

Afterlife is nu beschikbaar op de VivePort, PlayStation VR, Oculus Store (Rift, Go, GearVR) en Steam en voor de mobiele 360-gradenaanpassing beschikbaar als app voor iOS-apparaten in de App Store.

In september beleeft de ervaring zijn wereldpremière op het Raindance Film Festival 2019, genomineerd als Beste Cinematic Narrative Experience en voor de Discovery Award als Beste Debuutervaring.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: