Home Gaming AZ eSports stunt met aantrekken landskampioen FIFA

AZ eSports stunt met aantrekken landskampioen FIFA

by Mark van Truijen

v

Dani Visser, de Nederlands kampioen FIFA, sluit zich per direct aan bij AZ eSports. De 18-jarige speler uit Emmeloord tekent een contract voor twee jaar bij de Alkmaarse formatie. Ook Jens van der Flier, die te boek staat als groot talent en uitkomt voor Team Gullit, maakt de overstap naar Alkmaar.

Met het aantrekken van de twee spelers, allebei afkomstig vanuit Team Gullit, onderstreept AZ zijn ambities in de wereld van esports. Om ervoor te zorgen dat AZ zich definitief bij de top van de eDivisie meldt, is een driejarig partnership gesloten met Team Gullit. De FIFA-academy van Ruud Gullit zal de professionele begeleiding van de esporters verzorgen en zal AZ eSports ondersteunen op strategisch gebied. 

Ontwikkeling AZ eSports

Met de komst van Dani Visser en Jens van der Flier beschikt AZ eSports over drie esporters die meedoen met de wereldtop. Aristote Ndunu, de eerste esporter ooit van AZ, blijft vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van AZ eSports. Waar de Katwijker voorheen enkel actief was als speler, zal hij doorschuiven naar de rol van aanvoerder. Binnenkort zal bekend worden gemaakt welke esporter AZ zal vertegenwoordigen in de eDivisie.

Frank Jonker, Manager Marketing bij AZ, is erg enthousiast over de twee jonge aanwinsten: ‘’De afgelopen tijd hebben we met AZ eSports mooie stappen kunnen zetten op gebied van Bewust Gamen en het programma Level Up!. Met Dani Visser halen we de huidige nummer 1 van Nederland binnen en zetten we op sportief vlak een flinke stap vooruit binnen de eSports wereld. Jens is een jongen uit de regio. Hij heeft veel potentie om in de toekomst tot de absolute wereldtop te gaan behoren. Het aantrekken van Jens van der Flier past bij onze filosofie, waarin wij jonge talenten de ruimte geven om zich te ontwikkelen.’’

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: