Home Gadgets AXON de stille, antibacteriële, ergonomische muis

AXON de stille, antibacteriële, ergonomische muis

by Mark van Truijen

SPEEDLINK presenteert met trots een geüpdatete versie van zijn succesvolle ergonomische desktopmuis, de AXON. De verbeterde versie beschikt over twee frisse nieuwe kenmerken: met zijn stille knoppen produceert de muis bijna geen geluid en de speciale antibacteriële oppervlakte doodt tot wel 99% van de bacteriën. Axon_stil_1 - kopie.png

De griepgolf is net voorbij maar goede persoonlijke hygiëne blijft erg belangrijk.Bacteriën zijn overal: als je handen schudt, naar het toilet gaat en op vaak gebruikte voorwerpen en toestellen, zoals smartphones, afstandsbedieningen en zelfs op computermuizen.

Dankzij de verbeterde versie van SPEEDLINK’S AXON is er nu echter bescherming binnen handbereik tegen bacteriën op het bureau. De muis beschikt over een speciale antibacteriële rubberen oppervlak gebaseerd op de antibacteriële eigenschappen van zilver, dat tot wel 99% van de bacteriën doodt. Daarnaast kan de AXON nog veel meer: dankzij zijn stille hoofdknoppen genereert de muis geen eigen geluid en kun je genieten van stil klikken.

“We hebben een van onze meest populaire kantoormuizen, de AXON, verbetert, zodat hij nog beter aangepast is aan de eisen van de werkomgeving. Of je de ergonomische muis nu thuis of op kantoor gebruikt, de AXON laat je werken zonder dat je hand vermoeid aanvoelt en je zult daarbij niet gestoord worden door klikkende geluiden.De AXON zorgt ervoor dat je werkplek een meer relaxte en hygiënische omgeving wordt. We zijn al bezig om deze geweldige kenmerken naar onze andere muizen te brengen”, zegt Henner Schröder, Hoofd Product Management bij Jöllenbeck GmbH.

De AXON is vanaf nu verkrijgbaar voor € 24,99 zowel online als in de winkel.

AXON stille, antibacteriële, ergonomische muis

–    USB-muis met 5 knoppen
–    Antibacterieel oppervlak – doodt tot wel 99% van de bacteriën
–    Stille hoofdknoppen
–    Rubberen zijkanten voor een vaste grip
–    Ergonomisch, groot design met handige duimknoppen
–    Optische sensor met een instelbare resolutie tot 2400dpi
–    Snelle installatie zonder drivers
–    Kabellengte 1,5m

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x