Home GamingAndroid Avatar Generations voegt twee iconische karakters toe

Avatar Generations voegt twee iconische karakters toe

by Sven

Vandaag heeft CDE Entertainment, in samenwerking met Paramount Consumer Products en ontwikkelaar Navigator Games, een gloednieuwe uitbreiding uitgebracht voor hun free-to-play mobiele game, Avatar Generations. Deze update voegt nieuwe content toe aan zowel de Avatar Kyoshi- als de Avatar Aang-tijdlijnen. De update genaamd “The Hegemon’s Folly” brengt een geheel nieuw avontuur voor de Gaang, met een origineel verhaal en nieuwe schurken. Daarnaast stelt de “Broken Bonds Event Banner” spelers in staat om Kyoshi’s mentoren, Kelsang en Jianzhu, te verzamelen. De update is nu gratis beschikbaar op iPhone/iPad via de App Store en op Android-apparaten via de Google Play Store.

Vorige maand zorgde Avatar Generations voor opschudding met een grote update gebaseerd op “The Rise of Kyoshi”, het eerste boek in de bestverkochte serie “Chronicles of the Avatar” van The New York Times. Naast de nieuwe functie Avatar Timelines, waarover vorige maand werd bericht, werden personages uit de roman, waaronder Kelsang en Jianzhu, visueel en auditief voor het eerst vertegenwoordigd in de franchise. Met de vandaag uitgebrachte “Broken Bonds Event Banner” kunnen spelers deze iconische personages tijdelijk verzamelen, namelijk Kyoshi’s mentor Kelsang, de Living Typhoon, en Jianzhu, de Gravedigger of Zhulu Pass.

De Hegemon’s Folly-update voor de Avatar Aang-tijdlijn voegt een canonieke campagne toe aan de Avatar-franchise, met daarin Pirate Captain Jiang uit de graphic novel “Katara and the Pirate’s Silver”, evenals een geheel nieuwe schurk in het Avatar-universum – Commander Mamushi van de Fire Nation. Spelers zullen zich aansluiten bij Captain Jiang terwijl ze tegen de klok racet om een eeuwenoud raadsel op te lossen voordat de Fire Nation achter haar plan komt. De update voegt ook Captain Masaru toe als een langverwacht verzamelbaar personage, beschikbaar begin juni en eerder al te zien als een geduchte vijand in de Avatar Generations-campagne. Hij is wanhopig om de geheimen van het Aarderijk te stelen en zet de gebeurtenissen van de Hegemon’s Folly-campagne in gang, waardoor spelers de kans krijgen om een krachtige nieuwe Vuurmeester aan hun team toe te voegen.

Avatar Generations is een mobiel RPG-avontuur waarin spelers een team van iconische helden en schurken samenstellen terwijl ze het kernverhaal van de serie en geheel nieuwe originele content ervaren. Spelers bedenken strategieën in beurtgebaseerde gevechten en maken gebruik van teamsynergie en formaties. Ze kunnen deelnemen aan de 100-jarige Oorlog, de Rise of Kyoshi en het opnemen tegen spelers van over de hele wereld in de PvP Battle Arena door de meest meedogenloze krijgers uit de Vier Naties in één team te verzamelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: