Home Gaming Avatar: Frontiers of Pandora komt met gelekte details

Avatar: Frontiers of Pandora komt met gelekte details

by Mark van Truijen

Avatar: Frontiers of Pandora heeft sinds de aankondiging in 2021 weinig tot geen updates ontvangen en gezien die aankondiging slechts een korte cinematische trailer was, weten we weinig over het spel – behalve dat het een first-person open-wereldtitel zal zijn die zich afspeelt op de planeet Pandora.

Nu zijn er echter verschillende nieuwe details over het verhaal en de gameplay naar buiten gekomen, dankzij een nieuwe lek. Bekende Ubisoft-lekker @ScriptLeaksR6 – die onlangs ook de pre-order details van het spel en een nieuwe gameplay-screenshot heeft gelekt – heeft potentiële details gedeeld over het verhaal, de wapens, de traversing-mechanismen, de open wereld en meer van de open-wereld titel.

Volgens de lek speelt de speler in Avatar: Frontiers of Pandora als een Na’vi die als kind werd ontvoerd door de Resources Development Administration (of RDA) en “getraind en gevormd om hun doel te dienen”, maar nu “je oude erfgoed moet hervinden en zich moet aansluiten bij andere clans om Pandora te beschermen”. Het spel zal naar verluidt plaatsvinden op het Westelijke Continent, een “nooit eerder gezien” continent op de planeet, en zal bestaan ​​uit “mooie maar onvoorspelbare open-wereld regio’s, waar het verlagen van je bewakers tot dodelijke fouten kan leiden”.

Als het gaat om gevechten, hebben spelers blijkbaar toegang tot verschillende wapens, zowel Na’vi als menselijk, aangezien de protagonist ook rigoureuze menselijke training heeft gekregen. Na’vi-wapens omvatten een boog en een speerwerper, terwijl menselijke wapens meer van de conventionele variëteit zullen zijn, zoals aanvalsgeweren en shotguns. Wat betreft progressiemechanismen zullen spelers naar verluidt hun personage aanpassen door nieuwe uitrusting te maken en vaardigheden en wapens te upgraden.

Naast gevechten kunnen spelers hun eigen persoonlijke Banshee vangen en ermee bonden, wat je zou verwachten in een game gebaseerd op Avatar. Banshees worden niet alleen gebruikt voor luchtgevechten, maar naar verluidt ook voor langeafstandsreizen over de open wereld.

Dit zijn natuurlijk allemaal onbevestigde details, maar gezien hoe lek het Ubisoft-schip al zo lang is, zou het niet verrassend zijn om ze binnenkort officieel bevestigd te zien. Hoe dan ook, tot die tijd is dit slechts een gerucht. Een Ubisoft Forward showcase staat gepland voor 12 juni, dus we zullen binnenkort waarschijnlijk meer over het spel leren.

Avatar: Frontiers of Pandora is in ontwikkeling voor PS5, Xbox Series X / S en PC. Het spel staat gepland om ergens voor april 2024 uit te komen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: