Home Gaming Autonauts vs Piratebots komt 28 juli naar Steam

Autonauts vs Piratebots komt 28 juli naar Steam

by Jos Vis

Curve Games en Denki zijn verheugd om aan te kondigen dat Autonauts vs Piratebots op 28 juli op Steam wordt gelanceerd. Om het nieuws te vieren en Denki’s unieke basisbouw-, management- en automatiseringssim en de volgende aflevering van de BAFTA Award-winnende Autonauts-franchise te laten zien.

Autonauts vs Piratebots is een geheel nieuw automatiserings- en strategiespel voor zowel beginners als veteranen. Wees de kapitein van je eigen lot in deze roekeloze simulatie met een diepgaande campagne in procedureel gegenereerde werelden. Spelers moeten crafting, world-building en RTS-denken gebruiken om Autonauts-nederzettingen terug te winnen van plunderende Piratebots, terwijl ze hun Bot-coderingsvaardigheden aanscherpen.

Gebruik codering en automatisering om de wereld op zoek te gaan naar hulpbronnen, ijverige Workerbots te creëren en ze te trainen om onverschrokken Defencebots te worden om angstaanjagende Piratebots te bestrijden. Bouw machtige verdedigingsmuren en zet gewapende torens in om de meedogenloze plunderende Piratebot-raiders te stoppen. Red essentiële nieuwe technologie van de zwarthartige Piratebots om ze van het land te verdrijven terwijl je je mede-autonauten bevrijdt.

Autonauts vs Piratebots combineert een uiterst charmante artistieke sfeer met een innovatief en intuïtief ‘show-and-tell’ Scratch-stijl coderingssysteem om unieke automatiseringsgameplay voor iedereen toegankelijk te maken. Nu is je kans om een ​​heel leger schattige Autonaut Defencebots te coderen en te leiden om hordes ruige en stoere Piratebots te verslaan!

Wat wil je nog meer in deze Bot Battle Banger die op 28 juli 2022 naar Steam komt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: