Home Gadgets ASUS voorziet ook ZenPads van overtreffende trap van garantie

ASUS voorziet ook ZenPads van overtreffende trap van garantie

by Mark van Truijen

Nadat ASUS zijn laptops eerder al van de best mogelijke garantie voorzag, is het nu ook de beurt aan de gehele Nederlandse ZenPad line-up. ASUS is overtuigd van de kwaliteit van de onlangs geïntroduceerde tablets, en laat de eindgebruiker meeprofiteren. Intel Nederland steunt ASUS Benelux bij dit initiatief.

100% zekerheid

Voor de ZenPads geldt dezelfde regeling als voor alle Nederlandse ASUS-laptops. Wanneer een ZenPad in het eerste jaar een technisch defect vertoont dat onder garantie gerepareerd moet worden, krijgt de eindgebruiker bovenop de gerepareerde tablet ook het aankoopbedrag vergoed.

De extra garantie, beter bekend als het Reliability-programma, is geldig voor alle ZenPads die tussen 1 oktober 2015 en 31 december 2015 in Nederland worden aangeschaft. Deze garantieregeling is het resultaat van een samenwerking tussen ASUS Benelux en Intel Nederland.

Rodney Voogel, Directeur ASUS Benelux: “We staan volledig achter onze tablets. Dat vertrouwen wordt ingegeven door de jarenlange ervaring die we hebben in de ontwikkeling van verschillende succesvolle tablets, en de bewezen expertise van Intel op het gebied van processors. Daar laten we de consument nu van meeprofiteren.”

Net zoals bij notebooks, hoeft de consument de aangeschafte tablet slechts éénmalig te registreren. Dat dient wel binnen vijftien dagen na aanschaf te gebeuren.

ZenPad Line-up

In augustus introduceerde ASUS Benelux vier nieuwe ZenPads, oplopend van 7″ tot 10″, met als kenmerk het luxe ontwerp, de uitstekende schermen en de Intel® Atom™ x3-3200-processor. Het productgamma begint bij de ZenPad C 7.0, die al te koop is vanaf €149. Deze 7″-tablet straalt een premium look en feel uit, en heeft een volledig gelamineerd scherm, waardoor je zowel binnen als buiten optimaal kunt genieten van prachtige beelden.

De ZenPad 8 is een 8″-variant, met als uniek kenmerk de mogelijkheid om de achterkant te verwisselen. Hierdoor kan er bijvoorbeeld een Audio Sleeve met 5.1 surround sound aan de tablet toegevoegd worden, of een Power Case, waarmee de accuduur op 14 uur uitkomt.

De ZenPad 10 en ZenPad S 8.0 maken de line-up compleet. Met de ZenPad 10 geeft de ultieme multimedia-ervaring dankzij het riante scherm en de front facing speakers. De ZenPad S 8.0 verruilt de Intel® Atom™ x3-3200 voor een Intel® Moorefield Z3560, maar valt ook op door onder andere het lage gewicht van 298 gram en het haarscherpe 2k-scherm waar de kleuren vanaf spatten.

Notebooks

Het Reliability-programma voor alle Nederlandse ASUS-notebooks is verlengd, tot 31 december 2015. De succesvolle actie wordt erg goed ontvangen door consumenten, die zich in groten getale aanmelden.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: