That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming

ASUS kondigt zomerse vakantie-actie aan

ASUS heeft een zomerse promotie aangekondigd. Consumenten krijgen bij aanschaf van ASUS laptops, ASUS ChromeBooks én ROG gaming laptops een jaar extra garantie gratis. Naast dit derde jaar garantie, krijgt de koper 50 euro terug op een Booking.com verblijf. Als klap op de vuurpijl keert ook de zeer geliefde ChromeBook C434 actie terug: bij aanschaf van deze nieuwe ChromeBook van ASUS wordt, naast de voordelen uit de zomeractie, een gratis Google Home Mini geleverd. 

De promotie is per direct geldig tot en met 9 juni 2019 in Nederland, België en Luxemburg en is van toepassing op ASUS laptops, ASUS Chromebooks en ROG laptops (let op: niet geldig op de volgende ROG laptops: GX800, G701, G703) bij iedere verkoper, distributeur,
verkooppunt of website die meedoet aan de actie. Ga voor alle actievoorwaarden naar https://www.asuspromotie.nl.  

Voor meer informatie over laptops van ASUS klik je hier en meer informatie over gaming laptops van ROG is hier te vinden. 

Koop een ChromeBook C434, krijg een Google Home Mini
Tevens keert de populaire ChromeBook C434-actie terug. Bij aanschaf van deze ChromeBook krijgt de koper een gratis Google Home Mini. De Google Home Mini is een compacte, slimme speaker met een ingebouwde Google Assistant. Je kan de speaker opdrachten geven en vragen stellen middels spraakopdrachten. Hierdoor helpt de GoogleAssistant jou met je dagelijkse taken, zoals je op de hoogte brengen van de laatste actuele informatie over het weer, verkeer of financiën, maar geeft ook gepersonaliseerde hulp bij je planning of herinneringen. Daarnaast is het mogelijk of via spraakopdrachten muziek te laten afspelen om of tv-programma’s, films en meer op je tv te streamen.

Let op: deze actie is per direct geldig tot en met 2 juni 2019.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE