Home Gaming Assassin’s Creed VR Escape Room nu in Nederland

Assassin’s Creed VR Escape Room nu in Nederland

by Sven

De VR Escape Room Experience Escape the Lost Pyramid, gebaseerd op de videogame Assassin’s Creed Origins uit 2017, is nu beschikbaar op verschillende locaties in Europa en de Verenigde Staten, onder meer in Breda. Escape the Lost Pyramid is exclusief ontwikkeld voor location-based virtual reality en biedt spelers een VR-ervaring voor meerdere spelers waarbij samenwerken centraal staat.

Escape the Lost Pyramid, ontwikkeld door Ubisoft Blue Byte, is de eerste Ubisoft Escape Game en speelt zich af in het Oude Egypte van Assassin’s Creed Origins. Twee of vier spelers vormen een team en hebben 60 minuten om te ontsnappen uit de piramide van Nebka. Ze moeten daarbij verschillende puzzels oplossen terwijl ze ondergedompeld zijn in de VR-gamewereld. De enige manier om te ontsnappen: communicatie en samenspel.

 

Ook de volgende Ubisoft Escape Game, gebaseerd op videogame Assassin’s Creed Odyssey uit oktober 2018, is reeds in ontwikkeling en staat gepland voor begin 2019. Escape the Lost Pyramid is in Nederland nu te ervaren in Breda bij VR World. Voor meer informatie over VR World, bezoek vr-world.nl. Voor meer informatie over Ubisoft Escape Games, bezoek ubisoftescapegames.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: