Home Gaming Assassins Creed Unity komt met season pass details

Assassins Creed Unity komt met season pass details

by Mark van Truijen

Stop onmiddellijk waar je mee bezig bent: de content van de Season Pass van Assassin’s Creed Unity is eindelijk bekend! Check de video en kom erachter waar jij recht op hebt bij aanschaf van de Season Pass.

De inhoud van de Season Pass voor Assassin’s Creed® Unity, de langverwachte titel voor Xbox One, PlayStation® 4 en Windows PC, is bekend. De Season Pass geeft jou de kans om Arno’s verhaal verder te ontdekken, van de drukke straten in Parijs tot het sombere boerendorp Saint Denis. Daarbovenop krijg je ook Assassin’s Creed Chronicles aangeboden, een nieuwe Assassin’s Creed-saga die je meeneemt op avontuur naar plaatsen en periodes die nog nooit eerder door de franchise zijn verkend. De Season Pass verlengt het Assassin’s Creed-avontuur met acht uur extra gameplay.

De Assassin’s Creed Unity Season Pass bevat:

  •  Assassin’s Creed® Unity Dead Kings – Een nieuw verhaal dat plaatsvindt na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed Unity. Arno verlaat Parijs voor Saint Denis, een verpauperde stad met een mysterieuze en uitgebreide ondergrondse waar de cryptes van de overleden koningen zich bevinden.

In deze op zichzelf staande missies verken je de troebele dieptes van de Basiliek en vecht je tegen meedogenloze tegenstanders om de duistere geheimen van de stad bloot te leggen. Arno                         wapent zich met het nieuwe Guillotine-geweer, een dodelijk explosief wapen voor korte en lange afstandsaanvallen. Naast de hoofdmissies, ontdek je nieuwe open-wereldactiviteiten, zoals                       schattenjachten, moordmysteries en -contracten, maar ook nieuwe coöp-missies. Speel extra wapens, uitrustingen, vaardigheden en outfits vrij en gebruik deze in de basisgame.

  •  Breid Arno’s avontuur in Parijs verder uit met meer missies, wapens en opties om je Assassin te customizen. Ontdek nog veel meer van Assassin’s Creed Unity en de Franse Revolutie en upgrade je Master Assassin om de strijd aan te gaan in drie nieuwe missies. Bestorm de straten van Parijs in je nieuwe outfits en uitrusting en kies uit meer dan 30 nieuwe wapens, waaronder het exclusieve Fleur de Lys-zwaard op de dag van launch.
  • Assassin’s Creed® Chronicles: China – een compleet nieuwe standalone Assassin’s Creed-ervaring waarin je aan de slag gaat met een nieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuw soort gameplay. In deze game sluip je over de Chinese Muur, dood je genadeloos vanuit de schaduwen en voer je een leap of faith uit. Voor het eerst in de franchise ga je terug naar het Middenrijk van China in de zestiende eeuw, waar de laatste Assassin van het Chinese Broederschap naar haar vaderland terugkeert. Start je avontuur en duik in deze levendige setting, geïnspireerd door traditionele schilderijen en Chinese architectuur van de meest cruciale, historische periode in één van de grootste beschavingen in de geschiedenis. Shao Jun zint op wraak en gebruikt de skills die zij leerde van de legendarische Ezio Auditore om dit doel te bereiken. Gebruik je stealth-vaardigheden, Shao Jun’s martial arts training en een compleet nieuwe Assassin-uitrusting om missies te voltooien en wraak te nemen.

De Assassin’s Creed Unity Season Pass geeft toegang tot alle eerder genoemde content, die vanaf begin 2015 beschikbaar is.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

tnx for info.

9 jaren geleden

.

hello.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x