Home Gaming ASSASSIN’S CREED SYNDICATE THE TOUR ANNOUNCEMENT

ASSASSIN’S CREED SYNDICATE THE TOUR ANNOUNCEMENT

by Mark van Truijen

Ubisoft® kondigt vandaag het evenement Assassin’s Creed®Syndicate: The Tour aan. Een unieke, interactieve ervaring waar gamers volledig worden ondergedompeld in de wereld van de nieuwe Assassin’s Creed game. Fans hebben zelfs de unieke mogelijkheid om de game te mogen spelen tijdens ‘s wereld eerste hands-on. Het evenement vindt plaats in Amsterdam van 16 tot en met 18 juni in het Transformatorhuis op het Westergasterrein.

Assassin’s Creed® Syndicate: The Tour geeft gamers de mogelijkheid om de game te ervaren alsof ze op E3 zijn door dezelfde hands-on te spelen als op de beursvloer. Fans wanen zich in 19e eeuws Londen door de unieke VIP fan-ervaring en indrukwekkende animaties.

Assassin’s Creed Syndicate is een action-adventure game waarbij gamers worden meegenomen naar Londen in een tijdperk vlak voor het begin van de moderne tijd en op het hoogtepunt van de Industriële revolutie. Om Londen uit de corrupte greep te halen van hun eeuwenoude vijand vormen de Assassins-tweeling, Jacob en Evie Frye, een nieuwe gang en wenden ze zich tot de straten van Londen.

Fans kunnen zich voor dit gratis event online registreren via: http://www.assassinscreed.com/thetour

ACS_TheTour_Map_NL_20150603_6pmCET

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x