Home Gaming ASSASSIN’S CREED SYNDICATE OVERAL VERKRIJGBAAR

ASSASSIN’S CREED SYNDICATE OVERAL VERKRIJGBAAR

by Mark van Truijen

Assassin’s Creed Syndicate is nu wereldwijd verkrijgbaar op de PlayStation 4 & Xbox One.

Londen, 1868. De Industriële Revolutie bevindt zich op een hoogtepunt! De Assassin-tweeling Jacob & Evie Frye staat aan de wieg van de georganiseerde misdaad, waar ze Londen van moeten bevrijden. Maak je klaar voor een bloedstollend avontuur vol actie, intriges en brute gevechten.

De game is geproduceerd onder leiding van Ubisoft Quebec*. Assassin’s Creed Syndicate introduceert een volledig nieuw arsenaal aan wapens en skills, waaronder het kukri-mes, de boksbeugel en een stokzwaard. Dit zorgt samen met Jacobs spierkracht en Evie’s stealth-skills voor de ideale combinatie voor brute gevechten. Daarnaast introduceert Ubisoft het nieuwe touwpistool waarmee je vloeiend van gebouw naar gebouw kunt navigeren en je vijanden kunt verrassen vanuit de lucht!

Breid je ervaring uit met de Season Pass. Deze zit inbegrepen in de Gold Edition van Assassin’s Creed Syndicate en bevat nieuwe missies zoals ‘The Last Maharaja’, ‘A Long Night’ en ‘Streets of London’. Daarnaast krijg je extra uitrustingen, wapens, outfits en een permanente XP Boost. Spelers die het aandurven bezoeken Londen in 1888 om oog in oog te staan met de beruchte Jack The Ripper die het dodelijke kat-en-muis-spel als geen ander speelt.

PlayStation®4 spelers worden uitgedaagd om ‘The Dreadful Crimes’ op te lossen, een serie moorden die plaatsvindt in het Victoriaanse Londen. Deze tien exclusieve missies zijn geïnspireerd op de verhalen van Penny Dreadful, een wekelijkse uitgave die erg populair was onder de werkende gemeenschap in het Londen van die tijd. Ze vertellen verhalende, fictieve en sensationele misdaadverhalen. Spelers zoeken naar aanwijzingen en moeten  verschillende ooggetuigen ondervragen om zo de mysteries op te lossen.

Alle Assassin’s Creed Syndicate spelers ontvangen in november twee gratis outfits: Evie’s, op steampunk geïnspireerde, ‘Dr. Daniel’s Garments’ outfit en Jacobs ‘The Creature’s Rags’outfit, een outfit die doet denken aan de beruchte Dr. Frankenstein.

Assassin’s Creed Syndicate in Rotterdam

Om de release van Assassin’s Creed Syndicate te vieren staat Ubisoft vandaag bij Rotterdam Centraal Station met Assassin’s Creed The Claw. Een echte grijpmachine waar je kans kunt maken op Assassin’s Creed prijzen. Iedereen die langskomt krijgt een speciaal muntje om zijn of haar kans te wagen. The Claw zal te vinden zijn bij de tramhalte Rotterdam Centraal. Dus kom vandaag, vrijdag 23 oktober, langs van 12:00 uur tot 17:00u. Op = op.

De PC versie van Assassin’s Creed Syndicate is verkrijgbaar vanaf 19 november.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x