That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Assassin’s Creed Rebellion vanaf 21 november beschikbaar

Assassin’s Creed Rebellion, een nieuwe free-to-play strategy RPG voor mobiele platformen, is vanaf 21 november 2018 gratis beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten via respectievelijk de App Store en Google Play. Spelers kunnen zich vanaf vandaag al pre-registreren om speciale beloningen te verdienen.

Assassin’s Creed Rebellion biedt een unieke visuele Assassin’s Creed-ervaring en toont enkele bekende gezichten in een nieuwe setting. De game speelt zich af in Spanje, ten tijde van de Inquisitie, en geeft spelers de kans hun eigen broederschap op te bouwen door tot wel 40 bekende Assassins te rekruteren en te trainen.

Assassin’s Creed Rebellion brengt heel wat legendarische personages samen, waaronder Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia en Machiavelli. Ook zijn er meer dan 20 nieuwe personages vrij te spelen, die speciaal voor de game zijn ontwikkeld. Een nieuwe versie van de Animus geeft spelers de mogelijkheid om verschillende tijdsperiodes opnieuw te bezoeken en samen te voegen en dus, voor de eerste keer ooit, met verschillende favoriete Assassins te spelen in dezelfde game.

Spelers kunnen zich nu al pre-registreren voor Assassin’s Creed Rebellion via Google Play of viaassassinscreedrebellion.com. Iedereen die zich pre-registreert, krijgt naast een melding wanneer de game beschikbaar is, ook een speciale beloning en exclusief personage in de game.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE