Home Gaming Assassin’s Creed Nexus VR heeft de releasedatum aangekondigd voor 16 november en biedt een eerste blik op gameplay.

Assassin’s Creed Nexus VR heeft de releasedatum aangekondigd voor 16 november en biedt een eerste blik op gameplay.

by Mark van Truijen


Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat Assassin’s Creed Nexus VR, de eerste AAA VR-titel van de franchise waarmee spelers meesterassassins kunnen belichamen en hun iconische acties in de eerste persoon kunnen uitvoeren, op 16 november 2023 zal worden uitgebracht op het Meta Quest-platform, inclusief de Meta Quest 2, Meta Quest 3 en Meta Quest Pro, voor €39,99.

De nieuwe trailer onthult het sinistere plan van Abstergo om de overtuigingen van mensen te manipuleren met behulp van oude technologie. Om de Vrije Wil te verdedigen, zullen spelers een reis maken door de pas ontdekte herinneringen van drie meesterassassins uit drie verschillende tijdperken, elk met hun eigen set wapens voor een unieke gameplay-ervaring. Ze zullen zich bij Connor voegen te midden van de Amerikaanse Revolutie, zich mengen in de menigte en vijanden uitschakelen met een krachtige worp van een tomahawk. Spelers kunnen ook Kassandra’s wereld in het oude Griekenland omarmen, haar boog trekken en de iconische sprong van geloof van historische monumenten uitvoeren. Ten slotte zullen ze Ezio’s sluwe verborgen messen gebruiken om hun vijanden onopvallend uit te schakelen in het decor van de Italiaanse Renaissance en de geheimen onthullen die in hun herinneringen zijn verborgen. Spelers moeten Abstergo’s plan navigeren als een undercover hacker, ingehuurd door hun leider op het gebied van cyberbeveiliging, een ambitieuze en briljante vrouw genaamd Dominika Wilk, wiens methoden nogal onorthodox kunnen zijn. Dit nieuwe personage in de AC-lore wordt gespeeld door de bekende actrice Morena Baccarin.


Met de ontwikkeling geleid door Ubisoft Red Storm, is Assassin’s Creed Nexus de allereerste aflevering waarin spelers een meester-Assassin in de eerste persoon kunnen spelen. Spelers kunnen kiezen hoe ze hun doelstellingen willen bereiken terwijl ze zich een weg banen door open kaarten en hun handen gebruiken om aanvallen te blokkeren, af te weren, tegen te aanvallen en te duelleren met verschillende vijanden. Assassin’s Creed Nexus VR is een volwaardig Assassin’s Creed-spel dat alle iconische gameplay-elementen uit de serie bevat, inclusief parkour, gevechten, stealth en de verbluffende sprong van het geloof, allemaal met een geheel nieuw verhaal, dat alleen beschikbaar is in VR.

Spelers kunnen zich onderdompelen in de actie met wapens zoals boog en pijlen, zwaarden, werpmessen, de tomahawk, de kruisboog, het Verborgen Mes en bommen. Ze zullen iconische historische steden verkennen, waaronder Venetië, Athene en Colonial Boston. Elke omgeving biedt 360-graden navigatie, waardoor ze vrij kunnen klimmen en parkouren terwijl ze burgers en historische figuren ontmoeten, die allemaal reageren op de acties van de speler in VR. Ze zullen de spanning van stealth voelen terwijl ze zich stiekem van achteren op een doelwit storten of ze verrassen met een luchtaanval. Ze kunnen opgaan in een menigte of vijanden afleiden met objecten in de omgeving.

Jaren van ontwikkeling hebben geleid tot Assassin’s Creed Nexus VR met een uitgebreid scala aan comfortfuncties om spelers van alle soorten met VR-gevoeligheid tegemoet te komen. Spelers kunnen Assassin’s Creed Nexus VR toevoegen aan hun verlanglijstje op de Meta Quest Store-pagina van Assassin’s Creed Nexus VR op Meta Quest 2 | Meta.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d