Home Gaming Assassin’s Creed Mirage aangekondigd voor 12 oktober en eerste gameplay getoond

Assassin’s Creed Mirage aangekondigd voor 12 oktober en eerste gameplay getoond

by Pim, Sel

Vandaag, tijdens de PlayStation Showcase, heeft Ubisoft aangekondigd dat Assassin’s Creed Mirage, het aankomende deel in de Assassin’s Creed-franchise, wereldwijd zal worden uitgebracht op 12 oktober 2023.

De nieuwe trailer volgt Basim, begeleid door zijn mede Hidden Ones, terwijl hij zijn tools en vaardigheden gebruikt om zijn doelwitten op te sporen en uit te schakelen. Als een van de meest behendige en vindingrijke Assassins in de geschiedenis van de franchise, legt Basim’s unieke speelstijl de nadruk op stealth en dodelijke moordtechnieken, met nieuwe vaardigheden zoals de Assassin’s Focus waarmee hij meerdere vijanden achter elkaar kan markeren en uitschakelen. Daarnaast toont de gameplay-beelden de levendige stad Bagdad, wiens dichtheid en verticaliteit volop mogelijkheden bieden voor spelers om Basim’s parkour-vaardigheden te benutten en snel hun doelwitten te naderen.

Met de ontwikkeling geleid door Ubisoft Bordeaux, de studio achter de Wrath of the Druids-uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, is Assassin’s Creed Mirage een eerbetoon aan de serie en een bijzondere hommage aan de eerste Assassin’s Creed. Spelers worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in een prachtig negende-eeuws Bagdad op het hoogtepunt van zijn Gouden Eeuw. Assassin’s Creed: Mirage biedt een gecondenseerde, verhaalgedreven actie-avontuurlijke ervaring met een moderne kijk op de parkour-, stealth- en moordelementen die de franchise al meer dan vijftien jaar definiëren.

Op dit cruciale moment in de geschiedenis zullen spelers Basim Ibn Is’haq worden, een jonge dief met een mysterieus verleden die zich aansluit bij de Hidden Ones in Alamut op zoek naar antwoorden. Basim zal worden ingesproken door twee getalenteerde acteurs: Lee Madjoub voor de Engelse versie en Eyad Nassar voor de Arabische versie, aangezien Assassin’s Creed: Mirage de eerste Assassin’s Creed-game is die wereldwijd wordt uitgebracht met volledige Arabische lokalisatie, inclusief tekst en stemmen. Ze voegen zich bij de ongelooflijke Mirage-cast met Shohreh Aghdashloo, die de stem van Roshan zal vertolken, Basims mentor in de Hidden Ones.

Vanaf vandaag is Assassin’s Creed: Mirage beschikbaar voor pre-order op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Amazon Luna, evenals op Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers kunnen zich ook abonneren op Ubisoft+ om toegang te krijgen tot het spel bij de lancering. Pre-orders zijn beschikbaar voor de standaard editie van Assassin’s Creed: Mirage, evenals de Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition en Collector’s Case.

Fans die Assassin’s Creed Mirage vooraf bestellen, ontvangen een exclusieve bonusmissie genaamd “The Forty Thieves” bij de lancering, waar spelers de mysteries van Ali Baba’s legendarische grot zullen ontdekken.

De Assassin’s Creed Mirage Launch Edition zal binnenkort exclusief beschikbaar zijn voor pre-order bij Game Mania & Bol.com. Naast het hoofdspel bevat dit drie lithografieën en een kaart van Bagdad.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: