Home Gaming Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

Assassin’s Creed komt volgend jaar tot leven in symfonische ervaring

by Pim, Sel

Assassin’s Creed Symphony, de ultieme symfonische ervaring voor Assassin’s Creed-fans, gaat op 11 juni 2019 in première in het legendarische Dolby Theater in Hollywood. De première vindt plaats tijdens een van de grootste evenementen binnen de videogame-industrie: de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles.

Tijdens Assassin’s Creed Symphony worden de krachtige klanken van een symfonieorkest- en koor gecombineerd met een innovatief, meeslepend 3D concert. De show van twee uur ontvouwt zich rond de muziek, karakters en verhalen uit de Assassin’s Creed-serie, waardoor fans op spectaculaire wijze verscheidene memorabele momenten uit de serie herbeleven. Assassin’s Creed Symphony bevat muziek van verschillende getalenteerde componisten, onder wie Jesper Kyd, Lorne Balfe, Brian Tyler, Austin Wintory, Sarah Schachner, Winifred Philipps, Elitsa Alexandrova, Chris Tilton, Ryan Amon en The Flight.

“We zijn erg blij met de samenwerking met MGP Live om Assassin’s Creed-fans een gloednieuwe ervaring te bieden waarmee we de mooiste momenten van de laatste tien jaar vieren”, aldus Hinde Daoui, Live Entertainment producer bij Ubisoft. “Het is altijd geweldig om samen te werken met andere leiders binnen de entertainmentindustrie zoals MGP Live. MGP Live heeft symfonische muziek al eerder succesvol geïntroduceerd aan een nieuw publiek en op deze manier internationale entertainmentmerken op een nieuwe manier tot leven gewekt.”

 “We voelen ons vereerd om samen met Ubisoft aan dit innovatieve multimediaproject te werken. We benaderen deze productie met passie en een helder doel”, aldus Massimo Gallotta, CEO van MGP Live.“Ons doel is om concerten voor jong en oud te creëren en om met de kracht van muziek, die iedere taal spreekt, het hart van de gamers te bereiken. Door de diverse culturele invloeden in de iconische Assassin’s Creed-soundtrack, herkenden we direct de potentie voor een unieke symfonische ervaring. Dat dit concert symfonische muziek naar een nieuwe generatie fans brengt, vinden wij geweldig.”

Na de wereldpremière in Los Angeles, is Assassin’s Creed Symphony in 2019 te ervaren in Palais des Congrès in Parijs op 29 juni, in Davies Symphony Hall in San Francisco op 3 augustus, in Place des Arts in Montréal op 27 september, in Eventim Apollo in Londen op 5 oktober en in Teatro Arcimboldi in Milaan op 6 oktober.

Tickets voor Assassin’s Creed Symphony zijn vanaf 7 december 2018 exclusief in voorverkoop verkrijgbaar voor Ubisoft Club Leden en vanaf 10 december 2018 voor iedereen.

Voor meer informatie over Assassin’s Creed Symphony, bezoek ACSymphony.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: