Home Gaming Assassin’s Creed III Remastered is nu verkrijgbaar

Assassin’s Creed III Remastered is nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen
Assassin’s Creed III Remastered, inclusief Assassin’s Creed Liberation Remastered, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer in de Ubisoft Store. De game bevat alle singleplayer-DLC: Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets en Tyranny of King Washington.  
De wereld van Assassin’s Creed III is levendiger dan ooit dankzij 4K graphics en HDR op de PlayStation 4 Pro, Xbox One X en Windows PC. Herbeleef het verhaal van de Amerikaanse Revolutie door de ogen van de Brits-Inheems Amerikaanse krijgerszoon Connor. Terwijl de bloederige revolutie dichterbij komt, wordt Connors thuisplaats belaagd door een krachtige groep anti-revolutie strijders die zelf de macht zoeken over alle dertien kolonies. Geschokt door de verwoesting, komt hij in actie. Een decennialange reis op zoek naar vrijheid staat op het punt van beginnen.

Assassin’s Creed Liberation Remastered (inbegrepen bij Assassin’s Creed III Remastered) volgt het onvergetelijke verhaal van Aveline langs de drukke straten van New Orleans, vervloekte voodoomoerassen en eeuwenoude Mayaruïnes. Assassin’s Creed III Remastered is onderdeel van de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. Daarnaast is Assassin’s Creed III Remastered vanaf 21 mei verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: