Home GamingAndroid Asphalt 9: Legends verwelkomt de Lamborghini Revuelto

Asphalt 9: Legends verwelkomt de Lamborghini Revuelto

by Sven

Gameloft heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwste game in de miljard keer gedownloade arcade-racefranchise, Asphalt 9: Legends, een historische en exclusieve toevoeging aan zijn toch al indrukwekkende collectie auto’s heeft gekregen. De volgende vlaggenschip V12 hybride supersportwagen van Lamborghini – de Lamborghini Revuelto – zal zowel op de echte wereld als in de virtuele straten verschijnen, slechts enkele uren nadat hij tijdens een gala op het hoofdkantoor van het bedrijf is onthuld.

Vanaf vandaag tot en met 27 april kunnen Asphalt 9: Legends-spelers deelnemen aan een speciaal in-game evenement en de nieuwe Lamborghini Revuelto aan hun garage toevoegen nadat ze de eerste fase hebben voltooid, waardoor het de enige game is waarin de gloednieuwe supersportwagen te vinden is. Spelers die doorgaan met het spelen van het evenement, ontgrendelen ook exclusieve liveries en andere in-game beloningen, evenals verrassingsprijzen in de echte wereld die worden geleverd door Lamborghini. Na afloop van het in-game evenement kunnen spelers uitkijken naar een officiële Lamborghini eSports-competitie in het spel, met meer details die binnenkort zullen worden bekendgemaakt.

“De lancering van een nieuwe vlaggenschip Lamborghini is altijd een opwindende tijd voor autoliefhebbers over de hele wereld. We zijn dan ook bijzonder enthousiast over de aankondiging van gisteren, omdat we ook een digitale versie van de Lamborghini Revuelto in Asphalt 9: Legends hebben kunnen lanceren”, zegt Ignacio Marín, Asphalt 9: Legends Game Manager bij Gameloft Barcelona. “Onze langdurige samenwerking met het bedrijf gaf ons ongekende toegang tot interne documentatie om ons voor te bereiden op deze onthulling, en we zijn ervan overtuigd dat spelers het geweldig zullen vinden om achter het digitale stuur van deze ongelooflijke – en trouw gereproduceerde – auto te kruipen.”

Om de historische synchrone release te vieren, zal Asphalt 9: Legends een nieuwe merkgebonden splash screen, in-game tutorial, app-pictogram en meer bevatten, allemaal gebrandmerkt rond de nieuwe Lamborghini. De release zal ook samenvallen met de 30e update van het spel en omvat een gloednieuwe CGI-trailer die de nieuwe machine laat zien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: