Home Gaming Asmodee lanceert nu Unbox, een selectie van de beste moderne bordspellen

Asmodee lanceert nu Unbox, een selectie van de beste moderne bordspellen

by Jos Vis

Asmodee, een toonaangevende uitgever van bordspellen over de hele wereld, heeft de lancering aangekondigd van Unbox Now in de Verenigde Staten, een selectie van de best verkochte en meest toegankelijke bordspellen, om vrienden en familie te helpen het juiste bordspel te vinden om samen te spelen . Unbox Now verzamelt 11 van de beste Asmodee-games. Games onder het Unbox Now-label hebben gezamenlijk meer dan 140 internationale prijzen gewonnen, waardoor ze een van de meest gevierde merken in de bordspellensector zijn. Unbox Now wordt wereldwijd uitgerold bij zowel fysieke als digitale retailers met nieuwe branding, websites, speciale socialemediakanalen, in-store displays en meer. Al het bovenstaande maakt Unbox Now Games een belangrijke attractie voor zowel retailers als consumenten – het creëren van enorme cross-sellingmogelijkheden en het verenigen van Asmodee’s best verkopende producten onder één gemakkelijk te identificeren merk.

“Met duizenden producten om uit te kiezen, kan het overweldigend zijn voor consumenten die nieuw zijn in bordspellen om te weten welk spel voor hen geschikt is. Met Unbox Now is die vraag eenvoudig te beantwoorden: je weet dat wanneer je een Unbox Now-bordspel kiest, dit het beste is dat de branche te bieden heeft, gemakkelijk te leren en te spelen is en leuk is voor alle leeftijden”, Andre Kieren , zei hoofd van Asmodee USA Distribution. “Meer dan 214 miljoen spelers over de hele wereld genieten al van games uit de Unbox Now-selectie. We brengen ze samen onder één merk om productontdekking voor consumenten gemakkelijker dan ooit te maken, en we zijn van plan om cross-sell-mogelijkheden voor retailers te helpen creëren via een uitgebreide marketingcampagne, ondersteund door zichtbaarheid in de winkel.”

Na een uitgebreid onderzoek ontdekte Asmodee dat 54 procent van de spelers zegt dat het leren en uitleggen van regels invloed heeft op hoe vaak ze bordspellen spelen. Het Unbox Now-label is ontworpen om spelers het vertrouwen te geven dat – welke game ze ook kopen uit de selectie – het gemakkelijk te leren is en alles bevat wat ze nodig hebben om snel een game te starten. Als je een Unbox Now-game koopt, kun je erop vertrouwen dat je binnen enkele minuten aan je eerste game kunt beginnen. Om het voor nieuwe spelers nog gemakkelijker te maken, bevat de website van Unbox Now handleidingen en tutorials over het spelen van de bordspellen van het label.

Unbox Now introduceert ook een loyaliteitsprogramma, dat spelers beloont met extra gratis content en online features zoals instructies, infographics en rulebooks. Bovendien bieden Unbox Now-producten nu gratis toegang tot het spel op Board Game Arena, ’s werelds #1 platform voor het online spelen van bordspellen. Elke game wordt geleverd met een BGA-lidmaatschap van zes maanden voor de specifieke game, of, als de game nog niet beschikbaar is op BGA, een premium-lidmaatschap van één maand voor alle inhoud op het online platform.

Unbox Now-games bevatten Asmodee Best Sellers:

 • CATAN
 • Rivals for Catan
 • Pandemic
 • Ticket to Ride
 • Ticket to Ride Europe
 • 7 Wonders
 • 7 Wonders Duel
 • Carcassonne
 • Splendor
 • Dixit
 • Azul

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: