Home Gaming As Above So Below. Spanning tot het puntje van je stoel.

As Above So Below. Spanning tot het puntje van je stoel.

by Mark van Truijen
Video ID not provided: Please check your shortcode.

Gisteravond besloten om even een filmpje te pakken, het werd de film As Above So below. Ik had me niet ingelezen, had ook nergens iets gezien van de film behalve een poster en een vriendin die mij erop attendeerde dat ze die film raag zou willen zien.

De film draait om de steen der wijzen, deze steen ontstaan uit et oude alchemie, had de kracht om metalen om te zetten in goud. Ik zal niet veel spoileren dat zou ik zonde vinden want ik heb zelf echt genoten van hoe het verhaal zich ontwikkelde. De film wordt geschoten vanuit het oogpunt van een documentaire maker, dit maakt dat je veel meer de film in wordt gezogen en de betrokkenheid voelt. Men gaat ondergronds en doormiddel van de gebruikelijke hoofdlampen heeft men licht, wat leuk is is dat daarop ook een camera is gemonteerd zodat het gevoel, maar ook het beeld van persoon tot persoon gaat.

De film dan, deze start in iran en draait om de archeoloog Scarlett, die de zoektocht van haar vader wil afronden omtrent de “Steen der Wijzen. We starten het verhaal in Iran waar scarlett de eerste hints vindt tot het vinden van de steen, dit gaat dan nog niet al te gemakkelijk er gebeurt toch meteen al wel wat, en ik moet zeggen de spanning kwam er al lekker in. Je voelt de spanning gewoon. Daarna neemt de film je mee naar Parijs, waar je zult afdalen in het diepste van parijs. Onderweg kom je veel dingen tegen die te maken hebben met historie, maar vooral ook occulte zaken. De film heeft eigenlijk de gehele tijd mijn aandacht goed vast weten te houden door de spanning er op het juiste moment in te laten knallen. Het acteerwerk staat als een huis, je gelooft gewoon wat er gebeurt en dat is voor mij toch wel heel belangrijk in een film.

Ik zat in alleen in de bios en zat af en toe acht gepakt door de spanning op de stoel, het geluid in deze film is echt van goede kwaliteit, juist door het geluid van een bioscoop zit je er helemaal in. Je hoort alles aankomen en dan ben je gepakt.

Tot slot kan ik een ieder die houdt van wat spanning deze film aanraden. Voor mij was dit een heerlijke zaterdag avond.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

ñïàñèáî çà èíôó.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d