Home Gaming ARTE kondigt TO HELL WITH THE UGLY aan, een point & click-game met turn-based gevechten

ARTE kondigt TO HELL WITH THE UGLY aan, een point & click-game met turn-based gevechten

by Jos Vis

Uitgever en coproducent ARTE en coproducent La Poule Noire kondigen met trots hun nieuwe videogame To Hell With the Ugly aan, een mix van point & click-onderzoek en turn-based gevechten gepland voor 2022 op Steam.

Er is nu een demo beschikbaar op Steam.

YouTube video

To Hell With the Ugly vertelt het verhaal van Rock Bailey, een blonde en opvallend knappe jongeman die systematisch alle avances afwijst: hij redt zichzelf koppig tot de dag dat hij 20 wordt.

Tijdens een feest in de Zooty Slammer jazzclub wordt Rocky gedrogeerd en ontvoerd. Hij wordt wakker in een vreemd ziekenhuis, maar weet ongedeerd te ontsnappen. Met de herinneringen aan de avond nog wazig in zijn hoofd, is Rocky vastbesloten om zijn ontvoerders op te sporen en zijn ontvoering tot op de bodem uit te zoeken.

To Hell With the Ugly, naar de gelijknamige roman van Boris Vian, is een avonturenspel dat point & click en turn-based gevechten combineert in een film noir-sfeer. De speler moet aanwijzingen verzamelen door de bewoners te ondervragen en zijn deductieve geest gebruiken om deze mysterieuze zaak op te lossen.

Sommige informatie zal echter niet zo gemakkelijk worden geleverd. De speler zal zijn vuisten moeten gebruiken om de tongen van de meest hardnekkige los te maken in turn-based gevechten met een timingmechanisme.

To Hell With the Ugly zal in 2022 beschikbaar zijn op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: